Hvězda Cest domů Špráchalová zázračně rychle hubne! Už má dole 6 kilo +RECEPT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hvězda Cest domů Špráchalová zázračně rychle hubne! Už má dole 6 kilo +RECEPT

Kamila Špráchalová hubne jídlem.
Kamila Špráchalová hubne jídlem. (Pro Aha! - DIET PLAN)

Jak to ta Kamila Špráchalová (41) dělá? Dabérka a herečka má dvě děti a váhu nikdy moc neřešila. Teď se do hubnutí pořádně pustila a podařilo se jí shodit už 6 kilo!

Kamila Špráchalová se svěřila do rukou výživové poradkyně Lady Noskové a díky jejím  radám hubne stejně rychle, jako její budoucí herecká kolegyně Veronika Freimanová (57), která se v seriálu Cesty domů také brzy objeví.

Nutno dodat, že se svou výživovou poradkyní si ze začátku Kamila zrovna nesedla. „Na Ladu jsem nastartovala bojovně, ale dokázala mě rychle zkrotit a hlavně okouzlit,“ vypráví s úsměvem Špráchalová a dodává.

„Vždy jsem se k dietám a hubnutí stavěla velmi nevstřícně, protože to pro mě bylo synonymum pro hladovění. Začátek jsem ale měla velmi usnadněný, protože byly prázdniny a já byla na chalupě s maminkou, která za mě oddřela chystání receptů,“ vysvětluje herečka.

Proč se vlastně Kamila do hubnutí pustila? Objevil se u ní únavový syndrom, což byl jasný impuls ke kompletní změně životního stylu. "Jednu dobu jsem Ladě urputně vysvětlovala, že prostě nebudu v tom kolečku mezi prací, školou a kroužky pro sebe ještě chystat krabičky. Inu, chystala jsem,“ směje se Kamila a dodává: „Dnes už vím, že se do konce života neprojím k nadváze a přitom si budu gurmánsky užívat.“

Recept Kamily Špráchalové: Salát s pečenou zeleninou a kozím sýrem

Na 1 porci:
cuketa 1ks
červená řepa 1ks
mrkev střední 1ks
polníček 300g
měkký kozí sýr 40g
olivový olej 1 lžíce
sůl, pepř a balsamico

Postup:
Řepu a mrkev oloupeme, cuketu omyjeme a vše nakrájíme na menší kousky. Narovnáme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do trouby nasucho na cca 30 min. Na talíř poklademe polníček, pečenou zeleninu, přelijeme zálivkou z olivového oleje a balsamica a posypeme rozdrobeným kozím sýrem.



Přečtěte si
opportunity
15. 5. 2013 • 18:53

Půl kila zeleniny a 40g lehkého sýra - takovou dietu bych dlouho nevydržela.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.