Fenič hrozí krachem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Fenič hrozí krachem!

Fero Fenič je držitelem původní digitální licence na Febio TV a bojí se krachu.
Fero Fenič je držitelem původní digitální licence na Febio TV a bojí se krachu. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Situace kolem televizní digitalizace, která už zdánlivě nabízela řešení, se stále prodlužuje. A Fero Fenič (56), původní držitel licence na digitální Febio TV, propadá skepsi!

Situace kolem televizní digitalizace, která už zdánlivě nabízela řešení, se stále prodlužuje. A Fero Fenič (56), původní držitel licence na digitální Febio TV, propadá skepsi!

„Pokud i realistické řešení skončí v koši, pravděpodobně celý proces zkrachuje a s ním i my všichni, držitelé nových licencí, kteří jsme chtěli okysličit zatuchlý český televizní trh,“ bojí se režisér Fenič, který je ředitelem mezinárodního festivalu Febiofest. „Moje osobní investice do digitalizace byly již výrazným způsobem dotčeny. Přišel jsem vinou státu, protože jsem respektoval jeho rozhodnutí, o většinu svého majetku, který jsem vytvořil poctivou činností mého dokumentárního studia. Byl jsem celý svůj život v dobrém i zlém s touto zemí a nikdy jsem neporušil žádný zákon a ani se nedopustil ničeho, co by mohlo být důvodem k takovému trestu,“ lamentuje Fenič v otevřeném dopise premiérovi Mirku Topolánkovi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.