Ješita Harapes? Tohle si nebožka Fialová nezasloužila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ješita Harapes? Tohle si nebožka Fialová nezasloužila

Nenávist až za hrob!
Nenávist až za hrob! (foto ara)

Tak to je pořádná nenávist! Ani po smrti Květě Fialové baleťák Vlastimil Harapes (71) neodpustil. Jedna věta, kterou kdysi pronesla mu tak hnula žlučí, že se o ní nechce bavit, ani když už herečka není mezi námi. Síla…

Harapesovo chování je pořádně přitažené za vlasy. Ani úmrtí ho neobměkčilo natolik, aby Fialové (†88) odpustil větu, kterou v roce 2012 pronesla ve VIP Prostřeno!. Když baleťáka potkali reportéři Blesku na jedné akci, kde byla i Fialová, nebál se použít ostrá slova.

„Určitě mi doteď nevadilo, že jsme se od toho natáčení nepotkali. Jsou lidé, kterých se dokonce i štítím… Paní Fialovou už nechci nikdy potkat!... Jako omluvu použila větu, že už je stará, a tak může říkat, co chce a kde chce… Jenže si ve svém věku neuvědomuje, že mluvit může jenom o sobě, a ne o ostáních,“ řekl rozčíleně Vlastimil.

To, že v tu dobu už u Květy propukla Alzheimerova choroba, vůbec nebral v potaz a herečku bral pomalu jako úhlavního nepřítele. Když vypustila herečka z úst »on je dost teplej«, určitě si nemyslela, že by Harapese mohla tak urazit. „Já homosexuály miluju a jemu jsem nijak neublížila. Vlastíček je hodný kluk a jdu ho pozdravit, když on nejde za mnou,“ řekla Blesku Fialová na akci, kde se v roce 2014 nacházel i baleťák.

Její usmiřovací akce se ale opravdu nevydařila a Vlastimil před ní dokonce utíkal a odstrčil ji! Květa pak zůstala nehybně stát se slzami v očích. Když mu z Blesku zavolali po jejím skonu, chtěli vědět, zda jí odpustil alespoň po smrti. On ale zakřičel do sluchátka: „O ní se bavit nebudu!“. Smutné.

Na video z akce z roku 2014 se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
29. 9. 2017 • 22:53

jity jsou věci, která já bych nikdy neodpustila.Proč taky? Tahle fráze nejde napasovat na všechno.

-bello-
29. 9. 2017 • 22:50

majojo jo, on jako labuť a z Fialový je chudinka světice, co jen tak něci plácla ?Nevím, proč by se s ní měl on usmiřovat.Důvod ? Potřeboval tu bábu nutně k životu, nebo to byla kamarádka?Sotva!

-bello-
29. 9. 2017 • 22:48

lalia stáří hulvátství neomlouvá, Fialová věděla co říká a hulvát byla ona převeliký.Tohle slušní lidé prostě nedávají.Jenže ona se tím živila na těch jejích pochybných , přiblblých estrádách . Je třeba ctít taky city těch druhých, nezdá se vám ? Pokřikovat na někoho tak jako ona je nepřijatelné. Byla jednoduše sprostá! Ale ! těžila z toho, že je stará a přece může už všechno. N e m ů ž e ! A nemůže ani starý ani mladý! To by to pak vypadalo !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.