Zdrcený Harapes (68) posílá vzkaz Fialové (85): Po tvrdých slovech všechny překvapil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zdrcený Harapes (68) posílá vzkaz Fialové (85): Po tvrdých slovech všechny překvapil!

Fialová a Harapes se chytli kvůli poznámce o homosexualitě ve VIP Prostřeno.
Fialová a Harapes se chytli kvůli poznámce o homosexualitě ve VIP Prostřeno. (TV Prima)

Hnulo se v něm svědomí? Před rokem slavný baletní mistr utíkal, jen Květu Fialovou spatřil. Velmi ho totiž urazilo, když o něm herečka ve své prostořekosti v pořadu VIP Prostřeno prohlásila, že je už "dost teplej". Něco takového pana Vlastimila natolik rozlítilo, až to vypadalo na opravdový konflikt až za hrob. Nyní je Fialová těžce nemocná a Harapes mluví jinak.

Je pravda, že Vlastimil Harapes narážky na homosexualitu nesnáší a Květa Fialová se proto dotkla Achillovy paty. I proto ji v televizi nazval potvorou a později zašel ještě dál, když Blesku celý rozlícený řekl: "Květa má štěstí, že není mužskej, protože ty řeči, co ona má, to už by ji někdo zmlátil, že by se nepoznala."


Tenkrát mu leckdo dával za pravdu, protože herečka se nikdy netajila svými kontroverzními názory na různá témata. Jenže letos Fialová prodělala infarkt, později lékaři diagnostikovali stařeckou demenci, aby nakonec přehodnotili na Alzheimerovu chorobu nyní je herečka hospitalizována v Alzheimer centru a pravděpodobně tam i dožije.

 To baleťáka pohnulo k tomu, že jí po všech drsných vyjádřeních dojemně odpustil. "Přál bych Květě, ať se zase uzdraví a vrátí se na jeviště. Ona byla vždy krásná a bylo by nádherné ji přivítat opět mezi námi. Nemohl jsem tenkrát tušit, že je to možná naposledy, a opravdu k ní žádnou zášť nechovám a moc rád ji opět uvidím v plné síle a zdravou," říká Vlastimil Harapes. Bohužel, vzhledem ke zdravotnímu stavu herečky jde spíše jen o zbožné přání.



Přečtěte si
6010
3. 3. 2016 • 08:58

Měl by se za ní pan Harapes rozběhnout a vyříkat si to s ní, ještě než odejde na věčnost.Ona má ještě nějaké světlé chvilky, tak snad ho bude vnímat.Určitě by se oběma ulevilo.

ochcallis
16. 6. 2015 • 23:42

Nejvěčí pérdel je když si vjedou do vlasů dvě staré odepsané kurfy...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.