Baleťák Harapes (69): Smrt blízkého člověka a... vážné zranění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Baleťák Harapes (69): Smrt blízkého člověka a... vážné zranění!

Vlastimil Harapes
Vlastimil Harapes (Aha! – Marek Pátek, ara)

Bojovala tři roky, ale rakovina slinivky byla bohužel silnější! S herečkou Marií Párovou (†68) se ve strašnickém krematoriu rozloučili její nejbližší. Spolužák z konzervatoře Vlastimil Harapes (69) dokonce přišel s nohou v sádře!

„Zkoušel jsem v Olomouci a praskl mi na jevišti úpon k achilovce,“ prozradil deníku Aha! baletní mistr, který promluvil nad rakví. „Nevím, jestli to zvládnu,“ začal dojatě. „Chtěl bych vám říct, jak byla Marie šťastná, když ji letos v létě vzala Ulla a Marie Poledňáková na italský ostrov Ischia. Tím výletem žila až do posledních chvil,“ dodal. Pak se otočil k rakvi a se slzami v očích pronesl: „Nikdy na tebe nezapomenu, Maruško.“


Hapkova exmanželka Ulla Keslerová (65) s dcerou Petrou Hapkovou (33) a režisérka Marie Poledňáková (74), se kterou Marie točila komedii Líbáš jako ďábel, vyprovodily svou nejlepší kamarádku i na její poslední cestě. Sbohem jí včera dali také producent Oldřich Lichtenberg (52), v jehož Divadle Broadway Párová působila, fotograf Jadran Šetlík (63) či režisérka Jitka Němcová (64).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.