Imitátor Martinák: Hledám nový dům! Zn.: Rychle! Děti rostou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Imitátor Martinák: Hledám nový dům! Zn.: Rychle! Děti rostou!

Petr Martinák hledá kvůli manželce a dvěma malým dětem dům se zahradou u Prahy.
Petr Martinák hledá kvůli manželce a dvěma malým dětem dům se zahradou u Prahy. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Známý imitátor a bavič Petr Martinák (37), kterého do světa showbyznysu kdysi vystřelila televizní soutěž Nova z vás udělá hvězdu, řeší bytovou krizi! Stometrový byt na pražském Barrandově přestal Petrovi, jeho manželce Renátě a dětem Emmě (4) a Alexovi (1,5) stačit a rodina potřebuje do většího!

„Původně jsme s manželkou mysleli, že třípokojový byt bude akorát, a třeba výhledově, během deseti let, budeme pomýšlet na větší. Jenže přišlo to dřív a my se do našeho současného bytu nemůžeme vejít,“ říká Petr Martinák.

„Děti rostou moc rychle, potřebují prostor a pokud možno zahradu. Hledáme proto vilku v lokalitě Praha-západ. Také vzhledem k mé práci, kdy jsem někdy více doma, bude ta zahrada ideální, abychom se uvnitř neumlátili,“ směje se Petr Martinák.

Podle realitních expertů může Martinák za svůj dosavadní byt na Barrandově získat až pět milionů korun! A s takovým balíkem peněz už se nový domeček hledá snáze. Teď jen najít rychle ten nej...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.