Trauma Irénky z Kurvahošigutntag: Raději zvolila odchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trauma Irénky z Kurvahošigutntag: Raději zvolila odchod!

Šárka Vojtková na natáčení vzpomíná ráda...
Šárka Vojtková na natáčení vzpomíná ráda... (Foto: archiv)

Ve filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntag ztvárnila Šárka Vojtková (44) šlapku Irenku. A to byl pro tehdy devatenáctiletou dívku docela problém. Natáčení si sice užila a velmi ráda na něj vzpomíná, ale v pokračování oblíbené komedie už raději roli odmítla.

Vzhledem k tomu, že komedie byla hned od premiéry velmi úspěšná, lidé poznávali Šárku Vojtkovou na ulici. Mnoho lidí si ale myslelo, že ji pro natáčení skutečně našli v nějakém erotickém podniku a že hraje sama sebe. „Určitě si mě ztotožňují. Spousta lidí mě poznává,“svěřila.

Tehdy za natáčení dostala 50 tisíc korun, ale uvědomila si, že popularita, které dosáhla, jí nedělá dobře. Raději odešla na nějaký čas do Itálie, kam cestoval za prací její přítel a začala se věnovat stylistice a kosmetice. Pár let zpátky Šárka sice uvažovala o návratu k filmu, ale spekulace o jejím comebacku utnulo těhotenství a porod dcery Marie Julie.



Přečtěte si
antonuis.j
29. 8. 2017 • 17:42

Debilita AHA se opět projevuje, jako vždy.. u první fotky: >Šárka Vojtková se od natáčení legendární komedie moc nezměnila a lidé ji dodnes poznávají< a u dalších (nejprve u č. 5): >Šárka dnes vypadá úplně jinak< Opět u stjné fotky jako č. 1, ale teĎ je to č. 12: >Šárka Vojtková se od natáčení legendární komedie moc nezměnila a lidé ji dodnes poznávají.< a prý dodnes lituje, že dál nehrála!!! Demence aháků roste úměrně s datem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.