Ostuda pro Dášu Havlovou: Velké prachy shrábla, jenže...! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ostuda pro Dášu Havlovou: Velké prachy shrábla, jenže...!

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Foto Aha! – Pavel Machan, Václav Raufer, Nakladatelství BVD, Profimedia.cz)

Noční můrou se pro Dagmar Havlovou (60) stane nový film Dědictví aneb Kurva se neříká, který vstoupil do kin. Přestože si v něm bývalá první dáma nezahrála déle než minutu, její výkon roznesli filmoví kritici na kopytech, stejně jako celé pokračování legendární komedie.

Jedna minuta může znamenat hodně. V případě bývalé první dámy hodně kritiky a potupy. Necelých 60 vteřin je doba, po kterou se objevila na filmovém plátně v pokračování legendárního filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntág. Do děje jako duch Vlastičky, manželky Bohouše, vstoupí celkem sedmkrát a na každou její scénu se snesla vlna kritiky. „Družka čili Dagmar Havlová se muži zjevuje s tak topornými projevy, až se člověk stydí,“ napsala obávaná filmová kritička Mirka Spáčilová a spousta filmových odborníků s ní souhlasí.


Dagmar Havlová byla jako duch sice milá, ale díky tomu, že neměla vhodný model šatů a v době natáčení přibrala nějaké to kilo, víc než étericky působila těžkopádně. Kolik za svou minutu před kamerou dostala, se úzkostlivě tají. Ale protože jde o herečku, která u nás patří do první ligy, její honorář nemohl být zřejmě menší než 100 000 korun. Není to za poměrně krátkou dobu první kritika Havlové. Její výkony v Sanitce 2 byly také řadou diváků i odborníků označeny jako ostudné.

Trumfl ji i Gott!
Zpěvák Karel Gott (74) dostal v Dědictví větší prostor než Havlová. Zatímco se herečka jako duch Vlastičky objevila v celém filmu jen na minutu, božský Karel, který přijel zazpívat na narozeninovou oslavu vnuka Bohouše, si zahrál o celou minutu déle.



Měla to být něžná role...
Havlová roli vzala jen díky tomu, že jí bylo slíbeno, že už nebude přisprostlá venkovská ženská z hospody. „Po úmrtí pana prezidenta pochopitelně nebylo dobré se s ní o tom bavit. Ale je to pro ni moc hezká a něžná role,“ prozradil ještě před natáčením Bolek Polívka (64), autor scénáře a představitel hlavního hrdiny Bohouše Stejskala...



Přečtěte si
mirkazam
27. 3. 2015 • 08:37

haha..satorejka dělá hajzbábu, a když nemá kunčovty,tak píše ódy na Havlovou...

mirkazam
27. 3. 2015 • 08:34

pasadena...se prober...

mirkazam
27. 3. 2015 • 08:31

Její největší životní rolí bylo,že sbalila Havla ...

reiner
27. 3. 2015 • 08:15

Souhlas - satorejka bude nejspíš sama Dáša, nebo Ninočka. V Sanitce byla otřesná a díky Bohu, že nevzala roli ve Všech mých láskách.

oltec
8. 2. 2014 • 21:47

jsi vulgární kráva

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.