WOW! 5 herců, kteří málem zemřeli při natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

WOW! 5 herců, kteří málem zemřeli při natáčení!

I George a Tom málem zemřeli při natáčení filmu.
I George a Tom málem zemřeli při natáčení filmu. (Foto ara)

Natáčení filmu je málem stálo život! To, že herectví občas není žádný med, okusilo pět hereckých mega hvězd, které měly obrovské štěstí, že neskončily pod drnem. 

1.       Jackie Chan

Skvělý herec a kaskadér měl spousty a spousty úrazů, přeci jen si skoro každé tríčky zkusil sám. Když natáčel film Božská relikvie, skočil na strom a praskla pod ním větev. Chan spadl volným pádem z pěti metrů hlavou přímo na kámen. Pád Jackiemu způsobil frakturu lebeční kosti, jejíž úlomek se mu zarazil do části mozku.

 2.       Tom Hanks

Při natáčení filmu Trosečník si ošklivě poranil chodidlo a do rány se mu dostala infekce, která se začala šířit celou nohou. Hanks zašel za doktory až po dvou týdnech kvůli otoku. V nemocnici mu poté sdělili, že kdyby problém s nohou začal řešit ještě déle, pravděpodobně by zemřel na otravu krve.

3.       Martin Sheen

Sheen, který měl stejně jako jeho slavný syn Charlie Sheen problémy s alkoholem, prodělal během natáčení filmu Apokalypsa srdeční infarkt uprostřed džungle. Pro pomoc se poté musel plazit asi čtvrt kilometru.

4.       Chevy Chase

Chase měl problém při natáčení filmu Moderní problémy. Chevy na sebe v komedii oblékl speciální oblek se světelnými diodami, které měly závadu, a herec byl zasažen elektrickým proudem a prožil vzácný zážitek blížící se smrt. Z bezvědomí se dostal a byl fyzicky v pořádku. Bohužel deprese, způsobené tímto neštěstím, se mu nevyhnuly.

5.       George Clooney

Film Syriana se stal nebezpečným pro fešáka Clooneyho. V jedné scéně byl herec mučen a svázán k židli. Ta se bohužel převrátila a Clooney se tak vážně zranil. Fraktura lebky a poranění páteře bylo velmi vážné. Lékařům se především nedařilo rychle diagnostikovat rozsah zranění a tak byl herec dlouho ve velkých bolestech, kvůli kterým musel užívat i silná analgetika, která mu ještě k tomu způsobila žaludeční problémy a stavy úzkosti. George se chtěl prý kvůli bolestem dokonce zabít.

Na video s Georgem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.