DIETA vévodkyně Kate: Hubněte královsky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

DIETA vévodkyně Kate: Hubněte královsky!

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (profimedia.cz)

Pětatřicetiletá vévodkyně Kate má i po dvou porodech postavičku jako lusk. Jak to ta holka jenom dělá? Věnujte laskavě pozornost následujícímu textu!

Její královská Výsost vévodkyně z Cambridge začíná podle webu Čas pro ženy sk. svůj den popíjením tzv. probiotického nápoje. Bakterie v něm obsažené totiž správně regulují trávicí proces, posilují též imunitní systém. Navíc zpomalují tvorbu tukových buněk a jako bonus zabraňují vzniku zákeřných infekcí!

Štíhlounká Kate se jako čert kříži zásadně vyhýbá pokrmům s cukrem a solí, zbytečně totiž zvyšují chuť k jídlu. Dává přednost  plnohodnotným potravinám jako jsou ovesné vločky, hnědá rýže nebo zelenina. Na jejich strávení potřebuje tělo spálit až 65 kalorií, takže když třikrát denně zbodnete něco podobného, můžete za týden zlikvidovat 1365 kalorií navíc.

Vévodkyně preferuje také bílkoviny v podobě kuřecího nebo telecího masíčka. A místo těstovin coby přílohy si k flákotě s chutí dopřeje řecký jogurt. Z bílkovin přitom čerpá i dostatek energie ke cvičení. Výsledky se prý dostaví už po třech dnech, jen nezapomeňte dodržovat pitný režim, dva až tři litry vody denně!

Ukázka diety na jeden den: 

Před snídaní: 1 šálek bílého jogurtu či probiotického drinku

Snídaně: 1 šálek ovesné kaše, plátek celozrnného chleba, čaj s citrónem

Svačinka: 5 ks mandlí, 10 ks pistácií a 1 ks ovoce

Oběd: 100 g kuřecích či krůtích prsou bez kůže, může být i tuňák z konzervy, 2 šálky zeleného listového šalátu (například baby špenát), 2 šálky syrové zeleniny, 2 polévkové lžičky dresingu (olivový olej, balzamikový ocet nebo bílý jogurt)

Večeře: 10 dkg grilovaného lososa nebo kuřecího masa, 1 šálek dušené zeleniny

Pozdní večeře: ½ šálku čerstvého ovoce a ½ šálku řeckého jogurtu nebo 1 kostička hořké čokolády (kakaová sušina nejméně 70 %)   


Jak šel čas s Kate Middleton: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa!

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.