Těhotná Andrea Verešová: KOMPLIKACE! Převoz do nemocnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Těhotná Andrea Verešová: KOMPLIKACE! Převoz do nemocnice

PRAHA – Andree Verešové (26) zbývá do porodu už jen několik posledních dnů a ty musí strávit na lůžku. Před několika dny nastaly komplikace! Modelka musela být hospitalizovaná. „Minulý týden začaly první problémy,“ řekla deníku Aha! Verešová.


Modelka Andrea Verešová si neuměla představit, že by se snad v průběhu těhotenství musela vzdát své práce. Teď jí nic jiného nezbylo. Porodník Verešové přikázal klid na lůžku. „Celé těhotenství probíhalo bez komplikací a najednou jsem měla nějaké problémy. Vzali mě do nemocnice na vyšetření, doktor mi naordinoval týden v posteli, což je pro mě utrpení. Já nejsem zvyklá ležet,“ svěřila se deníku Aha! Verešová. A co jí bylo? Bolesti v břiše a podbřišku, bodání a nepříjemný pocit. „Pravděpodobně šlo o první stahy, ale nic se nesmí podcenit. Mohlo se jednat o něco horšího, proto ten převoz do nemocnice,“ vysvětlil Aha! jeden z lékařů v porodnici.

Verešová, která teď musí být v naprostém klidu na lůžku, už ví, že se jí narodí dcera Vanessa. Manžel Daniel Volopich si však přeje syna, kterého by pojmenoval po sobě. „Já pořád nakupuji samé růžové věci a manžel tím trochu trpí. Myslím, že mu to trochu vadí, protože chce kluka, jako každý chlap,“ prozradila modelka, která doufá, že snad bude u porodu společně s manželem. „Nevím, jestli tam bude manžel celou dobu, všechno to záleží na tom, jak se bude vyvíjet situace a kdy to bude,“ dodala Verešová.

Po porodu stráví modelka určitě nějaký čas doma se svým miminkem, o chůvě zatím neuvažuje. „Dítě by mělo být ze začátku se svou mámou a neměli by s ním být cizí lidé, děťátko to určitě cítí,“ řekla Andrea Verešová.


Autor: Eva Kremserová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.