Boudová se rozjela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Boudová se rozjela!

Nela Boudová se s tím nepárala a šampaňské pila rovnou z flašky.
Nela Boudová se s tím nepárala a šampaňské pila rovnou z flašky.

PRAHA – Herečka Nela Boudová (39), která je známá svou zdrženlivostí, se tentokrát nedržela na uzdě. Na filmové párty herečka překypovala dobrou náladou, vytrvale pila a radovala se.


Boudová, která nyní zazářila ve Svěrákových Vratných lahvích jako rajcovní učitelka, nakonec zaháněla alkoholové choutky osvěžujícím šampaňským. A to pila rovnou z lahve! A nebyla sama, kdo si musel krátit dlouhou chvíli, protože večírek tentokrát provázely organizační problémy a program začal až v pozdních večerních hodinách.

V hororovém a napjatém stylu se tentokrát odehrála další filmová párty, která většině hostů nabídla atmosféru laděnou k strašidelným filmům režiséra Marcela Bystroně Po hlavě do prdele, Zahradník a k připravovanému filmu Modelky. Kliknutím zvětšeteTento mejdan, který se pravidelně koná jednou do měsíce, ale provázela samá smůla. Většina hostů totiž dorazila dříve, než se samotná párty vůbec rozjela, a poté se ještě připravený program posunul o dvě hodiny. Každý se proto musel nějak po svém zabavit.

A nakonec, aby toho nebylo málo, ztratilo se DVD filmu Po hlavě do prdele, které ten večer měl pokřtít režisér Dušan Klein. Kliknutím zvětšeteTen ze značné časové prodlevy zrovna radost neměl, ale nakonec v music klubu Face To Face na ostrově Štvanice vydržel statečně čekat do jedenácté večer. Kliknutím zvětšete„Už by to mělo začít,“ zahlásila Romana Vítová, která akci jako vždy moderovala.

Na filmovou párty přišel i Martin France či Kateřina Hrachovcová-Herčíková, která se pochlubila novým a kratším účesem. A dorazili také Eva Čerešňáková se svým přítelem Adamem, »bavičův synek« Pavel Novotný či Jiří Mádl.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.