Čížkovská chtěla pohár! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Čížkovská chtěla pohár!

Vítězný pohár chtěla prezidentovi Arabela teamu Jiřímu Rámešovi a Robertu N. (vlevo) zabavit čestná výkopářka Eva Čížkovská.
Vítězný pohár chtěla prezidentovi Arabela teamu Jiřímu Rámešovi a Robertu N. (vlevo) zabavit čestná výkopářka Eva Čížkovská.

SEDLIŠTĚ – Arabela team opět vyrazil mimo Prahu, aby sehrál v Sedlišti u Frýdku-Místku zápas proti tamním fotbalistům. A nechyběla ani čestná výkopářka, herečka Eva Čížkovská.


A jelikož zápas skončil v úmorném vedru před patnácti sty diváky remízou 3:3, přišly na řadu penalty.
„Na ty jsme zvítězili, protože náš brankář, »bavičův synek« Pavel Novotný, čtyři chytil. Výborný výkon na hřišti podal i zpěvák Robert N.,“ pochvaloval si mladé posily Arabela teamu jeho prezident Jiří Rámeš. „A přestože Eva Čížkovská provedla pouze zahajovací výkop, chtěla zabavit pohár, který jsme dostali, s tvrzením, že když jsme vyhráli až na penalty, tak patří jí jako čestné výkopářce,“ dodal se smíchem Rámeš.

Za Arabela team nastoupili i zpěváci Kamil Emanuel Gott, Miloš Havel, moderátor Jiří Basta, skokan na lyžích Jakub Janda či hokejový reprezentant Rostislav Olesz. V doprovodném kulturním programu vystoupili nejen hráči Pavel Novotný, Robert N., Miloš Havel a čestná výkopářka Eva Čížkovská, ale i zpěvačky Tanja a Marcela Holanová, která si na samý závěr akce střihla i nezapomenutelný megahit Čau lásko s Kamilem Emanuelem Gottem.


Autor: (ajj)
Foto Arabela team

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.