Ulice má prázdniny: Maciuchová rozhoupala loď! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ulice má prázdniny: Maciuchová rozhoupala loď!

Hana Maciuchová nejdříve tančila se společníkem a poté i sama.
Hana Maciuchová nejdříve tančila se společníkem a poté i sama. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Herečka Hana Maciuchová (61) to ale umí rozjet na parketu! V divokém rytmu tancuje tak, až na Vltavě spolu s ostatními rozhoupala loď Albatros! Na večírku populárního »nováckého« seriálu Ulice byla hvězdou večera.

Herečka Hana Maciuchová (61) to ale umí rozjet na parketu! V divokém rytmu tancuje tak, až na Vltavě spolu s ostatními rozhoupala loď Albatros! Na večírku populárního »nováckého« seriálu Ulice byla hvězdou večera. Seriáloví herci mají před sebou dva měsíce volna, a tak to v úterý pořádně zapili. Václav Svoboda (43) alias seriálový Lumír se chopil piva stejně jako Míša Maurerová (27). Ta se celý večer točila okolo svého přítele s podivnou minulostí Milana Kožíška.

Herci seriálu Ulice si konečně na chvíli oddychnou. Blíží se prázdniny a seriál na dva měsíce opustí obrazovky. A hlavní hrdinové jako by na tenhle okamžik čekali – tančili, popíjeli a juchali. Oslava jak se patří! Hlavní režisér seriálu Dušan Klein vše pozoroval z ústraní se svou dýmkou. Nevěřil vlastním očím, jak se některé z hereček přeměnily na dravé dovádějící kočky! Snad úplně nejdivočejší byla Hana Maciuchová, která se rozvlnila na parketu tak, že se málem začala pohupovat i loď.

Celou párty na lodi Albatros moderovali hrdinové seriálu Ondřej Brzobohatý a Jakub Prachař. Na párty dorazila i Markéta Hrubešová se svým přítelem fotografem Davidem Krausem. Ten se rozhodl, že bude udílet rady ohledně malých dětí, a tak především Lence Hornové, která porodí každým dnem, radil, jak správně vybrat bazének pro dítě a další zcela jistě velice důležité věci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.