Andrea Pomeje o manželově rakovině: Kašlání krve, zvracení a krk vypálený do masa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Andrea Pomeje o manželově rakovině: Kašlání krve, zvracení a krk vypálený do masa!

Hrozivá fotka, ale Jirka je bojovník!
Hrozivá fotka, ale Jirka je bojovník! (Facebook )

Manželka známého herce se na sociální síti vytasila s fotografií, kde má Jirka ozařováním zcela spálený krk. A přidala ještě pár hrozných detailů

Devětadvacetiletá Andrea Pomeje na svém sociálním profilu vyvěsila spolu s děsivou fotkou Jiřího Pomeje (52) také tento silný text, který určitě nepotřebuje dalšího komentáře:

29/3
JARO! Konečně! Letošní zima byla dlouhá. Dítě škube čerstvě zasazené tulipány na pražské Ladronce a já za káravého jekotu vyndavám zvonící telefon z kapsy.
"Je to špatný. Mám rakovinu!" zašeptal tiše. Moje chladné přesvědčování, že to není pravda a že nejspíše lékařům špatně rozumněl, trvalo poměrně dlouho. Pak se dostavila hluboká bolest a svět kolem se mi zúžil jen na jedinou myšlenku - Proboha, co když umře?!

DNES jsou to 3 měsíce a Jirka má za sebou poslední 35tou ozařku... přes dennodenní kašlání krve, a zvracení, se mnou absolvoval moje vystupování v Thajsku i Chorvatsku. Krk má vypálený do masa a každé polknutí jde ruku v ruce se slzama v očích! Přesto je to HRDINA! Jsem na něj tak pyšná, jak každý den dokáže vstát a fungovat jako by nic! Věřím, že ta svině už je zničená, protože jsme jí dali celá rodina dost najevo, že byla NEVÍTANÝM HOSTEM!!!!!


Těžce nemocný Jiří Pomeje sotva sípe: Mám za sebou 8 ozařování a tři varianty přežití!

Video se připravuje ...





Přečtěte si
britva
29. 6. 2017 • 19:07

tak ten už si nezapálí, jestli to přežije

lokii
29. 6. 2017 • 18:49

Preji mu, aby se uzdravil a aby se tohle svinstvo uz nevratilo. Vsichni, kteri museji bojovat s takovouhle prisernou nemoci, jsou hrdinove - co bolesti museji vytrpet a to psychicke vypeti je priserne. Hodne stesti a hodne zdravi.

vigela
29. 6. 2017 • 11:14

Cítím s ním, v televizi působil statečně. Musí to být hrozné. Autorovi článku: Co je to za patvar 35tou ozařku... Netuší, že existují řadové číslovky, a měl tedy napsat 35. ozařku…?

jity
29. 6. 2017 • 10:59

Jen ať jezdí do Thajska, ty změny klimatu a létání letadlem je pro něj tak akorát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.