Leona Machálková dětem: Chci rozdávat radost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Leona Machálková dětem: Chci rozdávat radost!

Leona Machálková přišla na tiskovku se svým synem Arturem a přidala se k nim i moderátorka koncertu Ivana Andrlová.
Leona Machálková přišla na tiskovku se svým synem Arturem a přidala se k nim i moderátorka koncertu Ivana Andrlová. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Leona Machálková (40) zazpívá pro děti. Populární zpěvačka, která minulý týden oslavila velkým koncertem čtyřicítku, se bude poprvé podílet na dětské Pyramidové show. A dětem zazpívá i ukázku z úspěšného muzikálu Angelika, ve kterém exceluje.

Leona Machálková (40) zazpívá pro děti. Populární zpěvačka, která minulý týden oslavila velkým koncertem čtyřicítku, se bude poprvé podílet na dětské Pyramidové show. A dětem zazpívá i ukázku z úspěšného muzikálu Angelika, ve kterém exceluje.

Leona dorazila na tiskovou konferenci k charitativnímu koncertu i se svým čtyřletým synem Arturem. A hned prozradila, že ji mrzí, že takovou charitativní práci nemohla dělat už dříve. „Jako matka malého kluka vím, jak je důležité postarat se o to, aby měly děti co možná nejvíce hezkých zážitků. A budu moc ráda, když jim svými písničkami rozdám trochu radosti,“ řekla nám sympatická Leona.

Již podeváté totiž podají hvězdy našeho showbyznysu pomocnou ruku dětem z dětských domovů v rámci každoroční Pyramidové show, kterou pořádá její zakladatelka Zuzana Litvová. Velký charitativní koncert se bude konat již v pondělí 25. června v pražském Divadle Broadway a vystoupí na něm kromě Leony Machálkové i Michal David, Bára Basiková, Ilona Csáková, Robert N., Linda Finková, Ghába Al Dhába, Kateřina Brožová, Jarek Šimek, Petr Muk a řada dalších. Celým programem bude jako každý rok provázet Ivana Andrlová s Janem Čenským.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.