Dominika Kadlčková z Ulice: Strašná chyba lékařů - Teď bojuje o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dominika Kadlčková z Ulice: Strašná chyba lékařů - Teď bojuje o život!

Dominika včera na jednotce intenzivní péče.
Dominika včera na jednotce intenzivní péče.

PRAHA – Herečka Dominika Kadlčková (17) bojuje v nemocnici o život! Hvězda »nováckého« seriálu Ulice, kde hraje vnučku Rudolfa Hrušínského Adrianu Peškovou, měla na konci týdne podstoupit komplikovanou operaci jícnu.


Jenže těsně před začátkem těžké operace zkolabovala a teď leží na jednotce intenzivní péče a její stav je velmi vážný. Před tím, než ji doktoři v pražské nemocnici na Karlově náměstí chtěli převézt na sál, dostavil se u Dominiky další problém, který lékaři podcenili. Začala mít totiž problémy s dýcháním, a i když se snažila doktorům svůj stav vysvětlit a přesvědčit je, aby operaci ještě zvážili, přesto ji převezli na sál! Tam pak v momentě, kdy ji uspávali, Dominika zkolabovala! Prostě přestala dýchat!

„Věděla jsem, že něco není v pořádku. Proto jsem chtěla s tou operací počkat. Říkala jsem lékařům, že se necítím dobře a špatně dýchám, ale oni na to nehleděli. Kliknutím zvětšeteA pak mi dokonce řekli, že mám být ráda, protože jsem to málem nepřežila,“ svěřila se exkluzivně deníku Aha! Kadlčková, která se nakonec po neprovedené operaci probudila na JIP. Její zdravotní stav se přitom ještě více zhoršil. Dominika měla už dříve velké potíže s příjmem potravy a dokonce musela čelit pomluvám, že je anorektička. Proto se nedávno rozhodla podstoupit důležitou operaci jícnu, který má zúžený, a proto jí nedovoluje se pořádně najíst. „Mnoho lidí na mě koukalo skrz prsty. A nepomohlo, když jsem říkala, že nemám nechuť, ale že prostě jíst nemohu,“ řekla nám včera mladičká Dominika, která vůbec netušila, jak se jí v nemocnici přitíží. Bere antibiotika a nikdo zatím neví, jak bude její léčba pokračovat.

Dominika navíc už doktorům v pražské nemocnici na Karlově náměstí nevěří a operaci tam podstoupit vůbec nechce. „Teď už nemohu polknout ani jogurt. Bojím se už všeho,“ stěžovala si nám nešťastně mladá talentovaná herečka.


Autor: Josef Koukolíček, Soňa Stehlíková
Foto Aha! – Marek Pátek, Foto pro Aha! – Andrea Bělohlávková

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.