Černoch už zase kouří! Duchoslav nosí trenýrky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Černoch už zase kouří! Duchoslav nosí trenýrky

Karel Černoch si vychutnával cigaretu.
Karel Černoch si vychutnával cigaretu.

PRAHA – Dost bylo truchlení! Saudkovy holky se rozhodly, že nemohou žít jen mezi domovem a nemocnicí, kde už přes rok leží vážně nemocný Kája Saudek (71).


Dcera Berenika i manželka Hana si ve čtvrtek chtěly po dlouhé době zase užít večer a vyrazily na křest cédéčka Petra Vondráčka (28) a jeho kapely Lokomotiva.

Do klubu Limonádový Joe dorazily nejen dámy Káji Saudka, ale přišel i Karel Černoch, který se společně s režisérkou Irenou Pavláskovou ujal role kmotrů alba Petra Vondráčka.
Kliknutím zvětšeteKarel Černoch už na tom musí být zdravotně opravdu lépe, protože po dlouhé době, co bojuje s rakovinou tlustého střeva, si dal cigaretu a bylo vidět, že si ji opravdu vychutnává. Bohužel se však nelepší zdravotní stav kreslíře Káji Saudka, který loni na Velikonoce vdechl kus masa, začal se dusit, pak přišla zástava srdce a dvacetiminutová klinická smrt. Kliknutím zvětšete„To není ten táta, kterého jsem znala dříve. Samozřejmě ho pořád na- vštěvujeme, trochu reaguje, ale je to pořád stejné, moc se to nelepší,“ řekla deníku Aha! dcera Berenika.

Pozornost na sebe nestrhl jen kouřící Černoch ale i Jan Antonín Duchoslav alias Viky Cabadaj z kultovní komedie Sněženky a machři, který si zřejmě se současnou módou moc nerozumí. Sice přišel v módních natržených džínách, ale z díry mu vykukovaly ne zrovna stylové trenýrky.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete



Autor: Eva Kremserová
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.