Julinka! Splněný sen Csákové i jejích synů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Julinka! Splněný sen Csákové i jejích synů!

Ilona Csáková přinesla do rodiny nový přírůstek.
Ilona Csáková přinesla do rodiny nový přírůstek. (Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek )

Zpěvačka Ilona Csáková, která se proslavila především díky hitu Láska je láska, který nazpívala s Lucií Bílou vyměnila večírky a starost o sebe, za péči o rodinu a za nenahraditelné chvilky s jejími syny. Do jejich idylky jim dokonce přibyl nový přírůstek…

Csáková právě zkouší nový muzikál. Kvůli manželovi se přestěhovala do Brna a cestování do Prahy jí dává celkem zabrat. Zkoušky v divadle jsou totiž dva měsíce a každý z umělců musí být k dispozici, kdykoliv ho potřebují, a to není opravdu žádná legrace.

,,Manžel má časově náročnou profesi a někdo se o ty naše dva kluky a teď i o pejska- musí postarat. Takže nastupují babička s dědou, manželovi rodiče, kteří jsou zlatí a vždycky vypomůžou. Jsem jim za to nesmírně vděčná,“ svěřila se herečka a práskla magazínu Rodina dnes, jejich nový přírůstek do rodiny.

Pátým členem jejich party se tak stalo nové zvířátko. Herečka pořídila svým synům jorkšír biewer teriéra. ,,Kluci pořád žadonili, že chtějí mazlíčka, tak máme Julinku. Vždycky jsem si přála dceru Julii a takhle máme aspoň čtyřnohou,“ pochlubila se Csáková. 

Na video s Ilonou Csákovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
0707
2. 5. 2017 • 15:22

Co je to za pokryteckou krávu!!!! To už ti její fakani nemají alergii???? Kvůli které se zbavila svých předešlých yorkšírků???????? Takova Pi3,14 by neměla mít zvířata, ještě k tomu psy věrné a oddané!!!!!

adam.jacques
2. 5. 2017 • 06:53

Doufám, že Julinka nedopadne jako ty dvě předchozí fenky, které tahala před pár lety všude s sebou po televizích a po vystoupeních... Jakmile ji přestaly bavit, tak je odložila!

vigela
1. 5. 2017 • 21:35

Ať hledám, jak hledám, Julinku nevidím. Proč tam není, když je článek o ní?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.