Ilona Csáková (46): Jak jsem léčila Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ilona Csáková (46): Jak jsem léčila Gotta!

Ilona Csáková má ke Karlu Gottovi velmi blízko.
Ilona Csáková má ke Karlu Gottovi velmi blízko. (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát, ara)

Když Karel Gott (77) onemocněl rakovinou mízních uzlin, Ilona Csáková (46) dělala vše pro jeho uzdravení! Kolegyně a velká kamarádka neváhala a využila magii. Čarování přitom už dávno pověsila na hřebík.

„S Karlem Gotem jsem se snažila během jeho nemoci být velmi intezivně a posílala mu energii a vím, že on ji velmi silně vnímal a přijímal. Ale je to přirozené, když člověk někoho miluje, tak na něj extrémně myslí, aby vše dopadlo dobře. Rozhodně jsem nebyla jediná,“ svěřila deníku Aha! zpěvačka se slzami v očích.

Nejen Slavík potřeboval její pomoc. S jeho manželkou Ivanou Gottovou (40) pojí Ilonu velké přátelství z dob, kdy se ještě Ivana jmenovala Macháčková. „Těžko se mi o tom mluví, ale když jsem cítila, že i Ivana, která je mou kamarádkou, potřebuje pomoct nebo dobít baterky, tak jsem tu byla pro ni. Potřebovala podržet a to udělá každá kamarádka,“ dodala Ilona, která se s Karlem o víkendu potkala v O₂ areně, kde zpěváka po léčbě rakoviny přivítal sedmnáctitisícový dav skandujících fanoušků. Csáková neskrývala dojetí z jeho návratu.

Zpěvačka se vždy věnovala magii a věcem mezi nebem a zemí, ale poté, co se jí narodily děti, čarování zanechala. „Měla jsem delikátní období, kdy mě zajímala ezoterika a všechno s ní spojené, beru je s velkým respektem. Dnes už čaruji jen tak, že když si synové rozbijou koleno, tak jim to pofoukám a udělám čáry máry, a je to přestane bolet,“ svěřila se smíchem Ilona, která má za sebou roční vzdělání v neregistrovaném spolku Venuše, kde jí byla učitelkou věhlasná čarodějnice Marcela Košanová.

Kvůli Karlovi využila čarovnou kouli
V roce 2004, kdy zemětřesení zasáhlo Malediny a kde v té době byl Karel s Ivanou na dovolené, se zpěvačka chopila svých magických pomůcek. A prožívala při tom děsivá muka. „Měla jsem nervy na pochodu,“ říkala tehdy. Přestože odpověď, kterou vyčetla z čarovné koule i sedliny ve skleničce, zněla, že žijí, ještě si vyložila karty a ty pravily totéž.

Vše o karlu Gottovi najdete ZDE!



Přečtěte si
sykorkaiva
22. 10. 2016 • 14:16

Jen opravdový inteligent umí sám včas odejít a zachovat si tvář on by snad i takový byl nebýt té jeho čarodejnice ta ho naprosto znemožnuje názory, vzhled vůbec vše

sykorkaiva
22. 10. 2016 • 14:10

To jsem nečekala že Gott spadne tak hluboko a bude si dělat ppularitu na rakovině ta jeho Ivana ho naprosto zblbla tohle fakt neměl zapotřebí a jak tu někdo psal dopadne jak Vondráčková kvůli partnerovi se všem zošklivý ani pes po něm neštěkne škoda už ho fakt nemusím

ararat
22. 10. 2016 • 08:19

Alena Ponistova ararat ukáž se nám,ty s tím svým ksichtem,nebo se bojíš,že vystrašíš i slepce?Kdo má čisté svědomí,nemusí se bát ani čerta víš?Nevíš nic,jen napadát ostatní,ale oni tě maji někde.Nikdo ti nepíše jen já.Kdo tě,bloknul víš sama,nebudu tady psát jejích jména.Tak Marfušenko nevim jak ty ale já si dám kávu a ty si můžeš nastartovat koště a strašit dál po Ostravě. ++++++++++++++++++++++ tak co ty směšná figurko,už jsi se vykecala? no když kouknu na ten tvůj profil,tak to je něco,a ty pruhovaná k.r.á.v.a. uprostřed...ale už se těším na další příspěvky,které jsou o ničem

-bello-
21. 10. 2016 • 22:30

joudajoudovy jsem mrtvá smíchy

-bello-
21. 10. 2016 • 22:28

to ... " roční vzdělání " dejte Aháci do uvozovek !!! V neregistrovaném spolku se nejedná o vzdělání! Spolek, i kdyby registrovaný, nemá akreditaci na výuku .To, že po večerech holky převážně vyvolávaly duchy není vzdělávání, ale duchařina Czákovou jsem několikrát slyšela v rozhovorech.Je to blbka, úplně stejně mizerný projev co do obsahu, ale i formy ! , jak ta Gottka. (Kdo jiný by taky mohl s Gottovou kamarádit, že jo ?) Gott tou svou rakovinou zbláznil republiku.Nejdřív si s " Ivankou " hráli na tajnosnubný, pak o rakovině řekl , ale furt žebral o podporu a že aby se uzdravil.Nenesl to chlapsky jako Bartoška, byl fňukna a je jí dál Kdysi jsem tady řekla, až vyleze z nemocnice, navždy to u Gotta bude Gott před rakovinou a Gott po ní. On už není branej jako celek.On je charitativně jen opečovávanej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.