Richard Hess - Zase chlastá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Richard Hess - Zase chlastá?

Richard Hess
Richard Hess (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Pomluvy, nebo skutečnost? Ještě před několika měsíci se zdálo, že slavný choreograf Richard Hess (43) svůj boj s alkoholem vyhrál. Po návratu z léčebny U Apolináře, kde bývalý člen taneční skupiny UNO strávil tři měsíce, dostal práci na muzikálu Golem a všichni ho chválili za jeho profesionalitu. Jenže teď se objevují zvěsti, že už je všechno jinak.

Alkohol prý pro Hesse zase není tabu a v divadle už údajně kvůli tomu dostal výpověď! „Několikrát přišel do práce už dopoledne namol opilý. Všichni tady mu moc drželi palce, aby to zvládl, protože je svým způsobem génius, ale on vydržel nepít jen několik měsíců. Teď už v tom zase lítá,“ tvrdí jedna z Hessových kolegyň z Divadla Broadway. Choreograf ale jakékoliv problémy popírá. „Žádnou výpověď jsem nedostal, v divadle dál pokračuju a alkohol rozhodně nepiju. Vždyť beru pořád antabus, takže je nemožné, abych požíval alkohol,“ říká. Z Divadla Broadway se ale proslýchá, že na jeho místo tanečního choreografa u muzikálu Golem by prý měla nastoupit tanečnice a moderátorka Bailanda Kristýna Kloubková. „Nemám čas se k tomu vyjadřovat. Zavolejte na produkci, tam vám řeknou víc,“ okomentovala svou novou práci Kloubková. Ta už je u letní verze Golema uvedena i na internetových stránkách muzikálu, ačkoliv ještě před několika týdny tam byl uváděn právě Hess. „Kristýna tam pracuje pod mojí supervizí na představení pro turisty. Není pravda, že by mě měla nahradit. Vždyť jsem tam teď začal pracovat na novém projektu,“ ohrazuje se Hess.

13.6.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.