ŠÁRKA TOMANOVÁ (†39): Selhalo jí srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

ŠÁRKA TOMANOVÁ (†39): Selhalo jí srdce!

Šárka Tomanová moderovala po bodu Přemka Podlahy Receptář prima nápadů.
Šárka Tomanová moderovala po bodu Přemka Podlahy Receptář prima nápadů.

PRAHA – Poslední rozloučení s tragicky zesnulou moderátorkou a zpívající herečkou Šárkou Tomanovou (†39) se uskuteční již tento pátek.


Půvabná blondýnka, která se divákům zapsala do paměti jako pravá ruka Přemka Podlahy v pořadu Receptář prima nápadů, zemřela ve čtvrtek 7. června v nemocnici na selhání srdce.

O veškeré smuteční záležitosti se nyní musí starat Šárčina zdrcená šedesátiletá maminka Hana Rolencová, které teď zůstala pouze jedna dcera. Nad smutným osudem sympatické Šárky až mrazí. Po vyhazovu z Receptáře na Primě, o který se postaral právě Podlaha, se psychicky zhroutila a musela se léčit v psychiatrické léčebně v Bohnicích z alkoholové závislosti.

„Desítky lidí se mé dceři pokoušely pomoct, ale bohužel zákon v této zemi je takový, že pacient nemůže být léčen bez svého souhlasu. Tak jsme byli bezmocní a bohužel to zašlo až k tomuto tragickému konci,“ svěřila se nám v slzách maminka Šárky Hana Rolencová. Svou milovanou dceru vyprovodí na její poslední cestě již pozítří v deset hodin ve Velkém sále Strašnického krematoria.


Autor: SABINA RUŽIČKOVÁ
Foto TV Prima

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.