Veronika Freimanová: Tajemství její stále štíhlé postavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veronika Freimanová: Tajemství její stále štíhlé postavy!

Veronika Freimanová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Veronika Freimanová dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto: Pavel Machan, Jiří Pitrof, Marek Pátek)

Jak je to možné, že herečka má stále postavičku jako lusk a září jako sluníčko? Freimanová a její dcera Tereza Brabcová se shodly na tom, že recept na štíhlost je opravdu jednoduchý.

Zdravá strava, to je oč tu běží. Nic se ale nemá přehánět. ,,Obě se snažíme dodržovat zdravou životosprávu a dělá nám to dobře, ale nijak to nepřeháníme,“ řekla pro Sedmičku herečka s dcerou Terezou. ,,Někdy si dáme něco hodně sladkého a pak to prostě odskáčeme, ale že bychom šly do něčeho mastného, to ne,“ dodala dcera Freimanové.

Obě dokonce prozradily, na čem ujíždí!

,,Co se týče jídelníčku, máme s mamkou spíš věci, na kterých ulítáváme. Momentálně je to avokádo,“ prozradila Brabcová. Kromě zdravých věcí, které se pro ni staly závislostí, se herečka nevyhýbá ani cvičení. ,, Aspoň jednou týdně se snažím, abych se udržela v kondici, a hlavně si tím udržuji stále dobrou náladu,“ připustila Veronika. Takže stačí jíst alespoň trochu zdravě, žádné mastné chuťovky, trocha toho cvičeníčka a budete mít postavičku jako lusk klidně i v 60!

Na rozhovor s Veronikou Freimanovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
-bello-
23. 4. 2017 • 22:00

Nepřipadá mi štíhlá, je ale v normě a je taková celý život, což je fajn.Té herečce se celý život smějou oči, mám ji ráda .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.