Linkin Park v Praze: Těší se na pivo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Linkin Park v Praze: Těší se na pivo!

Linkin Park patří mezi nejoblíbenější kapely současnosti.
Linkin Park patří mezi nejoblíbenější kapely současnosti.

PRAHA – Už dnes večer rozvášní pražskou Sazka Arenu jedna z nejpopulárnějších amerických kapel současnosti Linkin Park. „Už se do Prahy těší, když tu totiž byli minule, byli uchváceni českou kuchyní a pochopitelně i naším pivem,“ tvrdí Petr Novák z pořádající agentury Interkoncerts.


Aby také ne. V Praze navíc natáčeli svůj snad nejslavnější videoklip k písni Numb a nyní přijíždějí publiku představit svou třetí řadovou desku Minutes To Midnight! Linkin Park přitom v České republice zahrají po čtyřech letech, kdy u nás měli vyprodaný koncert, a i nyní slibují velkou show. Vybavení jim totiž přivezou plné tři kamiony a jako předkapela vystoupí čím dál populárnější 30 Seconds to Mars, v jejímž čele stojí herec a zpěvák Jared Leto, který si zahrál třeba v megafilmech Tenká červená linie či v Klubu rváčů. Stal se ale i idolem teenagerů a nedávno byl jimi na jednom koncertě málem udupán. „Bylo to, jako by vás chtěla obejmout tisícovka dětí najednou,“ svěřil se Leto v jednom rozhovoru. Poslední lístky na koncert jsou stále v prodeji a seženete je od necelých devíti set korun.


Autor: (vt)
Foto: ČTK


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.