Šulcová je vdova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šulcová je vdova!

PRAHA – „Jsem vdova, i když jsem rozvedená a bývalý manžel žije,“ smála se Jana Šulcová (58) na popremiérové party v Divadle U hasičů.

„Jsem vdova, i když jsem rozvedená a bývalý manžel žije,“ smála se Jana Šulcová (58) na popremiérové party v Divadle U hasičů. Šulcová spolu s Míšou Dolinovou (41), Miriam Kantorkovou (71) a Radkou Stupkovou hraje hlavní roli ve hře Kornelovy vdovy.
Premiéru na malý moment přerušil technický zkrat. „Ta minuta, kdy se mělo rozehrát rádio s textem a místo toho nastalo trapné ticho, byla nekonečná,“ popsala deníku Aha! své pocity Míša Dolinová. Její reakce však byla profesionální, a narychlo si do textu »připsala« několik pasáží, aby divák nic nepoznal.
Na večírek se dostavili například Ivan Vyskočil se svojí ženou Anife. Ačkoli svorně tvrdili, že se nerozcházejí, každý z nich se po celý večer zdržoval v přítomnosti někoho jiného. Zvlášť Ivan obletoval a olíbával přítomné dámy.

Janě Šulcové přišla poblahopřát její dcera Rozára.

Autor: Jiří LANDA
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

9.3.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.