SuperStar Jankovič: Prchl před porotou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

SuperStar Jankovič: Prchl před porotou!

Filip Jankovič vymetá nejen večírky, ale i castingy. Z toho na VyVolené ale nakonec utekl.
Filip Jankovič vymetá nejen večírky, ale i castingy. Z toho na VyVolené ale nakonec utekl. (: TV Prima)

PRAHA – Pražská část castingů na třetí řadu reality show televize Prima VyVolení s podtitulem »Noví hrdinové« zažila drama! Účastník druhé řady »novácké« SuperStar Filip Jankovič (21), se totiž rozhodl zviditelnit v nově chystané show, nakonec však ještě před pohovorem u výběrové komise vzal nohy na ramena! A doslova z castingu utekl!

Pražská část castingů na třetí řadu reality show televize Prima VyVolení s podtitulem »Noví hrdinové« zažila drama! Účastník druhé řady »novácké« SuperStar Filip Jankovič (21), se totiž rozhodl zviditelnit v nově chystané show, nakonec však ještě před pohovorem u výběrové komise vzal nohy na ramena! A doslova z castingu utekl!

„Pan Jankovič se sice zaregistroval, vyplnil dotazník, ale od té doby jsme o něm neslyšeli,“ řekla deníku Aha! PR koordinátorka projetku Irena Maňáková. „Asi se dozvěděl, že Prima do vily nechce žádnou z těch rádoby celebrit a tak se na to vykašlal,“ myslí si zdroj z televize.

Nejen nad ztracenou odvahou zapomenuté slovenské hvězdičky ale primácká komise, jejíž řady načas doplnil i obyvatel první vily VyVolených Emil Zajac, kroutila hlavou. Ke castingu se dostavil i bývalý člen chlapecké skupiny Lunetic Martin Kocián, nebo pornoherec Robert Rosenberg. Tentokrát se však nesvlékl. Přes VyVolené se rozhodla budovat kariéru i černá zpěvačka Nancy z Namibie, která se zviditelnila v duu s Robertem N., či bývalý hokejista, dnes zpěvák Miloš Havel. Vysvlečený do půl těla tam chodil po rukou. „Jste pěkně nudná. Aspoň tak na mě působíte. A nesuďte mě na první pohled,“ zpražil nakonec jednu z členek komise. Nancy, Kocián, Rosenberg i Havel nakonec prý postoupili do druhého kola.

Podle našich informací ale moc velké šance, že by se dostali až do vily, nemají. „Show nemá podtitul Noví hrdinové jen tak náhodou. Nikdo z nich navíc není taková osobnost, aby přes svoji známou tvář komisi nadchl tak, že by se do nejužšího výběru VyVolených dostal a byl s nimi natočený televizní profil, aby o jejich účasti ve VyVolených rozhodli samotní televizní diváci,“ dozvěděli jsme se z »primáckého« štábu.

Největší překvapení však výběrové komisi přichystala Lucie Široká, která už byla i ve VyVolených 2, diváky ale zaujala jen do druhého vyřazování. Tentokrát přišla s maminkou. „Lucka ještě nepochopila, že minule neuspěla, protože je strašně nezajímavá. Má prostě přehnané sebevědomí,“ komentovali její účast na castingu další kandidáti na příští obyvatele VyVolené vily.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.