Miss Kateřina Sokolová ukázala kalhotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Miss Kateřina Sokolová ukázala kalhotky!

Miss ČR Kateřina Sokolová mohla být ráda, že při všech těch zakopnutích na molu ukázala jen kalhotky. Problémy totiž měla i s korzetem.
Miss ČR Kateřina Sokolová mohla být ráda, že při všech těch zakopnutích na molu ukázala jen kalhotky. Problémy totiž měla i s korzetem. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Miss ČR Kateřina Sokolová (18) si ve čtvrtek večer utrhla na molu pěknou ostudu! Zamotala se do dlouhé večerní róby Josefa Klíra. Nejenže párkrát zakopla, šlapala si po šatech, ale nakonec dokonce ukázala i kalhotky. A to ještě té smůly nebylo dost a jen málo chybělo k tomu, aby jí z korzetu vypadlo ňadro!

Jako každý rok i letos pořádala společnost Bohemia Sekt slavnostní večer v Palácových zahradách Pražského hradu. Tento večírek s nejlepšími rauty a nejkvalitnějším vínem si samozřejmě nenechal ujít velký znalec vína Radek John i s manželkou Zlatou Adamovskou. Po půlnoci už však John vypadal, že je mu úplně jedno, co pije. Po celý večer se s manželkou a kolegou Klímou zdržoval v jedné z nejvyšších teras a na sklonku večera už jen stěží scházel schody do Ledeburské zahrady. Jistit ho bohužel nemohla ani jeho žena Zlata, která už měla taky něco vypito.

Jen decentně si se skleničkou pohrávala herečka Iva Janžurová a její druh. Svou velkou náklonnost k vínu tentokrát nedala najevo manželka herce Václava Postráneckého. Ta nedávno na párty v Karlínském divadle trochu přebrala a tentokrát měla zřejmě od manžela přísný zákaz nadměrné konzumace vína!

Velkolepou párty Bohemia Sektu moderoval Marek Eben, který už nadobro odepsal Ivu Frühlingovou jako modelku. „Ivo, už dlouho jste nestála na molu jako modelka, takže tady máte mikrofon a prosím,“ vyzval Eben Frühlingovou a dal jí prostor, aby zazpívala několik svých písní.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.