Podlahova expartnerka Šárka Tomanová (†39) Záhadná smrt! Osud, ze kterého mrazí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Podlahova expartnerka Šárka Tomanová (†39) Záhadná smrt! Osud, ze kterého mrazí

Přemek Podlaha
Přemek Podlaha (Aha! –Dalibor Puchta)

PRAHA – Uštvali ji, a ona se upila k smrti! Herečka, zpěvačka a moderátorka Šárka Tomanová (†39), bývalá kolegyně a pravá ruka zahrádkáře Přemka Podlahy (69) z jeho pořadu Recepty prima nápadů ve čtvrtek zemřela na celkové selhání organismu! V posledních letech totiž měla Tomanová problémy s alkoholem, letos v dubnu ji kvůli řízení pod jeho vlivem dokonce zadržela policie.

  • Přemek ji vyštípal z televize
  • Propadla alkoholu
  • Skončila v blázinci
  • Byla na mizině

A proč Tomanová, jejíž maminka se po smrti dcery zhroutila, vlastně pila? Prý kvůli Podlahovi, který ji z pořadu vyštípal a nepřímo tak přivedl na mizinu!

Půvabná blondýnka se nejvíce proslavila jako parťačka Přemka Podlahy v pořadu televize Prima Receptář prima nápadů. Právě Podlaha se však zasloužil, aby byla Šárka z pořadu vyhozena. „Ta barbína mi nebude kazit můj pořad,“ vyjadřoval se prý o své kolegyni Podlaha. Ta se s náhlým koncem na Primě nemohla vyrovnat a její život šel od deseti k pěti. Bývalá hvězda muzikálů se dokonce zhroutila a skončila letos v psychiatrické léčebně v Bohnicích. Veřejným tajemstvím byly i její problémy s alkoholem. V dubnu ji dokonce policie chytila při řízení v opilosti.

„Nenávidím faleš a intriky,“ okomentovala svůj odchod Tomanová, která neměla žádné peníze, a dokonce musela pozastavit rekonstrukci svého bytu, na který si vzala hypotéku. „Nevím, co budu dělat, s moderováním Receptáře jsem počítala, a proto jsem odmítla všechny nabídky do muzikálů,“ přiznala svoji bezvýchodnou situaci Šárka v červnu roku 2003, kdy se kutil Podlaha postaral o její výpověď.

Smrt Šárky Tomanové potvrdil deníku Aha! její manažer a bývalý manžel Josef Libický, s nímž se Tomanová rozvedla letos v dubnu. „Přestože už se Šárkou nejsme spolu, měl jsem ji stále moc rád a její smrt mě velmi zasáhla,“ řekl nám včera dojatě Libický. Přemek Podlaha, kterého náš telefonát zastihl u lékaře, se k věci nechtěl nijak vyjadřovat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.