Fiala tančit bude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Fiala tančit bude!

Zdeněk Fiala se po žaludeční nevolnosti rychle zotavil a celý včerejšek už trénoval choreografii.
Zdeněk Fiala se po žaludeční nevolnosti rychle zotavil a celý včerejšek už trénoval choreografii. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Taneční partner Jany Paulové (52) Zdeněk Fiala (26) v dnešním speciálním dílu taneční soutěže Bailando tančit bude! Na začátku tohoto týdne sice zkolaboval a musel do nemocnice, nyní ale vypadá, že už je vše v pořádku.

Taneční partner Jany Paulové (52) Zdeněk Fiala (26) v dnešním speciálním dílu taneční soutěže Bailando tančit bude! Na začátku tohoto týdne sice zkolaboval a musel do nemocnice, nyní ale vypadá, že už je vše v pořádku.

„Měl jsem nějaké žaludeční problémy, doktoři říkali, že je to ze stresu a špatné stravy. Teď už jsem ale v pořádku a celý včerejšek jsme s Janou trénovali choreografii na dnešní přímý přenos,“ svěřil se deníku Aha! Fiala.

Ten si tak zatančí ve dnešním speciálním vydání Bailanda, kde dostanou soutěžící druhou šanci. Mohou si totiž vytancovat půl milionu korun na splnění svého snu. O tom, kdo výhru dostane, budou moci rozhodnout diváci svými esemeskami.

A na co se můžete večer těšit? Iva Kubelková s Jaroslavem Molnárem zatančí salsu Guantanamero, Richard Tesařík s Ladou Kománkovou street dance Don´t be Stupid a Lucie Borhyová s Petrem Pikem si zopakují paso doble Paso royale. A jako jahoda na dortu v posledním dílu Bailanda naživo zazpívá i Lucie Bílá! Poslední díl Bailanda startuje na Nové dnes od 20 hodin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.