DAGMAR HAVLOVÁ - Napsali o ní: Sex s bodyguardy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

DAGMAR HAVLOVÁ - Napsali o ní: Sex s bodyguardy!

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Sex s bodyguardy paní Dagmar Havlové (54), zapříčiněný léky vyvolaným útlumem libida Václava Havla (70)! Přesně takhle spekuluje o soukromí bývalého prezidentského páru Česka jeden společenský týdeník! Nechutný útok, kterému musí manželé čelit, má – zdá se – ale ještě mnohem skandálnější a šokující pozadí!

A lítá v tom i syn Luďka Soboty

Týdeník měl totiž údajně čerpat z informací syna herce Luďka Soboty (63), který v časopise podle tiráže pracuje jako editor! Paní Dagmar se zlobí a už se chystají žaloby! Začíná válka o čest bývalé první dámy země!

Půjdou bývalí herečtí partneři a kolegové z filmů Zítra to roztočíme, drahoušku!, nebo Co je doma to se počítá, pánové... Dagmar Havlová a Luděk Sobota do války? Časopis, ve kterém Sobotův syn Robert pracuje jako editor, totiž otiskl skandální článek o soukromí bývalé první dámy Česka, který nechutně spekuluje o jejích nevěrách! „Může Václav Havel manželce ve svém věku poskytovat rozkoš, kterou potřebuje jako žena? On by jistě rád, ale spousta léků a zdravotních omezení i stálých komplikací asi nikomu na vášni nepřidá. Dokonce se spekuluje o tom, že své ženě, která miluje všechny radosti života, nestačí, a oprávněně nerad se dívá na bodyguardy, se kterými tráví Dagmar hodně času,“ píše týdeník v několikastránkovém materiálu, který Sobotův syn podle tiráže editoval.

„Kdejaký herecký kolega má v inventáři nějakou lechtivou historku z jejího soukromí (Havlové – poznámka redakce deníku Aha!),“ předesílá dokonce text článku hned v začátcích. Má snad Sobota junior na mysli historky svého slavného táty? „Já se s Robertem o Dáše nikdy nebavil a podle mě on ten článek nepsal, pracuje tam jen jako editor,“ tvrdí Luděk Sobota.

Jenže editor také určuje zařazení článků, rozhoduje které vyjdou, často upravuje i jejich šťavnatost a určuje jejich vyznění. A to není pro Dagmar Havlovou lichotivé. „Já a moje žena jsme s Dášou byli kamarádi, naposledy jsme se ale viděli tenkrát o povodních a asi dvakrát, když byli ještě na Hradě,“ dodává Luděk Sobota s tím, že se na článek syna ještě zeptá... A co na útok na svou čest říká sama paní Dagmar? Nechce věc už nijak rozebírat, ale hodlá se prý proti otištěným lžím co nejsilněji bránit právní cestou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.