Moderátorka Charvátová: Manžela vyhnali vesničané | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Moderátorka Charvátová: Manžela vyhnali vesničané

Známá moderátorka nováckých Televizních novin Pavla Charvátová
Známá moderátorka nováckých Televizních novin Pavla Charvátová (Aha! – Dalibor Puchta)

PŘESTAVLKY – Manžel moderátorky Pavly Charvátové (33) podnikatel Tomáš Charvát (41) svým sousedům pořádně hnul žlučí! Náruživý milovník golfu se totiž rozhodl u malebné a civilizací skoro nedotčené vesničky nedaleko Prahy postavit obrovský golfový areál a místo pěstování přátelských sousedských návštěv chtěl vzít asi raději zavděk VIP milovníky golfu!

Přestavlčtí si ale postavili hlavu a manžela televizní krásky i s jeho plánem vyhnali!„Pan Charvát ode mě chtěl koupit třicet hektarů pozemků a třeba na louce u chalupy Václava Vydry, která mi také patří, postavit velké asfaltové parkoviště. Tak jsem to radši za pakatel pronajal Vaškovi, aby tam pásl svoje koně. Jsme tady všichni v klidu a golf by nám všem převrátil život naruby. Prostě sem nepatří,“ je přesvědčený místní obyvatel a jmenovec slavného hudebního skladatele Antonín Dvořák. Dalším důvodem, proč nabídku, která navíc nebyla ani příliš atraktivní, odmítl, byl také fakt, že golf je jen módní záležitostí a proto se bál, že by pozemky časem ležely zbytečně ladem.

Charvát podle našich informací kvůli svému plánu postavit u obce golfové hřiště naštval většinu vesnice. „Myslí si, že ho i po tom máme rádi, ale to je jen jeho názor,“ říkají místní. Zamýšlený padesátihektarový golfový areál díky panu Dvořákovi a dalším patriotům bude muset nakonec vzniknout jinde.

A co na kritiku sousedů říká televizní moderátorka? „O tom já nic nevím, na to zeptejte mého muže,“ odmítla komentovat golfové plány manžela Pavla Charvátová. Sám podnikatel Tomáš Charvát byl sdílnější.

„Pravda je, že si mě jedna firma objednala kvůli svému obchodnímu plánu, a jeden z návrhů byl postavit golfový areál blízko mého bydliště. To ale byla jen náhoda, nikoli úmysl. Nakonec z toho ale sešlo. Základním pravidlem hřišť totiž je, že musí být co nejblíže voda,“ podotýká Charvát. Přestavlky přitom leží jen pár set metrů od Slapské přehrady. Na otázku, zda už pocítil zmiňované nepřátelství sousedů na vlastní kůži, jen odvětil: „To jsou liché řeči.“ I tak se ale zdá, že ho i s manželkou místní za své dlouho nepřijmou. „Stejně bydlí stranou a s nikým z nás se moc nebaví,“ lámou hůl nad novými usedlíky Přestavlčtí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.