Milenka Felixe Slováčka: Ovládá ho jako loutku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Milenka Felixe Slováčka: Ovládá ho jako loutku!

Když Lucie zavelí, Felix poslouchá jako hodinky.
Když Lucie zavelí, Felix poslouchá jako hodinky. (Foto Aha! – Michal Protivanský)

O všem rozhoduji já! Tím se zřejmě řídí oficiální milenka Felixa Slováčka (73). Výtvarnice Lucie Gelemová (34) ovládá hudebníka jako loutku. A rozhoduje za něho už i na veřejnosti!

Hudebník je v páru sice ten známější, ale kdokoli Felixe s Lucií někde potká, má pocit, že hvězdou je tu úplně někdo jiný. Alespoň tak to působilo v pražském Muzeu hygieny, kde slavné tváře představovaly nočníky, které pomalovaly v rámci charitativní dražby. Přestože pořadatelé tvrdili, že s originálním uměleckým dílem Slováčkovi Gelemová jen pomáhala, opak byl pravdou.


„Já jsem tam udělal pár takových zajímavých detailů, bez kterých by to nebylo ono,“ řekl deníku Aha! zamilovaný muzikant a ukázal na pár teček. „Na motiv se zeptejte Lucie, ta to vymyslela,“ přiznal. Ta ovšem odmítla komunikovat. Jediným pohledem zpražila muzikanta tak, že sklopil zrak a už nevydal ani hlásku!

Když Felix chodil do společnosti se stále ještě manželkou Dádou Patrasovou (60), nikdy se tak nechoval. „Nepoznáváme ho. Byl v centru pozornosti a samý vtip,“ shodují se jeho známí. Láska z něj očividně udělala muže, který tančí, jak milenka píská. „V první fázi jsem byl zamilovaný, ale teď už je to jiné, je to prostě nádherný vztah,“ přiznal přitom loni největší nevěrník českého showbyznysu. Teď už mlčí i o vztahu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.