Expartner Lucie Vondráčkové: To je moje hnízdečko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Expartner Lucie Vondráčkové: To je moje hnízdečko!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto Aha! – Jaroslav Legner, Facebook.com)

Netopí se v luxusu! Krasobruslař a mistr Evropy z roku 2008 Tomáš Verner (30) svůj nový byt příliš zabydlený nemá. Teprve před třemi lety se totiž odstěhoval ze skromného pokoje na sportovní ubytovně.

„V pěti letech jsem začal bruslit a ve dvanácti jsem už byl tady nastěhovaný. Ne úplně že bych tady žil, ale klíče jsem od tohoto pokoje měl až do sedmadvaceti let,“ prozradil expartner Lucie Vondráčkové (36), který ukázal svůj pokojík v ubytovně u zimního stadionu Hasa v pražských Vršovicích.

Život na cestách
„Byl tu se mnou bratr, který také krasobruslil a dělal sportovní dvojice,“ řekl Verner, který v malém příbytku s dvoupatrovou postelí oslavoval i vítězství z mistrovství Evropy v krasobruslení. „Vracel jsem se sem po závodech a v sedmadvaceti mi to pomáhalo. Bydlení jsem vlastně nepotřeboval, létal jsem po celém světě.

Když jsem se vracel z velkých tour s Pljuščenkem, tak tady mě to vrátilo rychle na zem,“ svěřil Tomáš, který nyní bydlí v pražské Michli, kde má nejraději svůj obývací pokoj. „Do bytu, kde žiji nyní, jsem se přestěhoval před pár lety a je to tam ještě pořád vidět. Není to zabydlené. Nejvíce času, když jsem doma, trávím ale na gauči,“ prozradil moderátorovi pořadu Můžu dál? Aleši Cibulkovi (39).



Přečtěte si
mirkazam
7. 2. 2017 • 15:37

Taky nemůžu pochopit,když je řeč o Vernerovi,a vy nám servírujete Vondráčkovou. Ta,jak je vidět má na AHA protekci !

jity
7. 2. 2017 • 12:10

Ano tak s tím musím slozhlasit. Včera byl Verner v pořadu Můžu dál a vůbec neni žádná nula, naopak je to osobnost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.