Nešťastní rodiče Lucky Vondráčkové: Jde o vnoučátka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nešťastní rodiče Lucky Vondráčkové: Jde o vnoučátka!

Lucka Vondráčková se svou maminkou Hanou Sorrosovou.
Lucka Vondráčková se svou maminkou Hanou Sorrosovou. (Foto: Aha! - ara)

Ač jsou Hana Sorrosová a Jiří Vondráček na talentovanou dceru právem pyšní, sžírá je velké trápení. A to se týká jejich milovaných vnoučátek, která žijí v Kanadě. O co jde konkrétně?

Jen málo rodičů má tak úspěšnou dceru. Lucie Vondráčková (37) udělala úspěšnou kariéru nejen u nás, ale i za oceánem. Zpívá, tančí, dabuje a hraje! Prostě neexistuje obor, ve kterém by nevynikla. Hana Sorrosová (58) a Jiří Vondráček (66) jsou přesto nešťastní. Velmi je bolí fakt, že dcera s vnoučaty žije tak daleko od nich!

„Strašně. Jsme nešťastní," odpověděla paní Hana na dotaz magazínu Sedmička, zda je mrzí, že jsou vnoučata tak daleko. „Vždycky si dělám srandu, že jsme „skypoví" dědeček s babičkou.  Ale když pak vidíte, co všechno dlužíte vnoučatům a co všechno se snažíte potom narvat do několika málo dnů, když přijedou po roce, je to šílené," dodává k tomu Jiří Vondráček.

Lucie Vondráčková po roce v Česku: Vrátí se někdy natrvalo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
babapsi
26. 9. 2017 • 07:46

no vida,co leze na povrch, všude jen protekce, podvod, přitom je LV neschopná ve všech oblastech, které by měla ovládat,navíc odvedla flekance od manželky a dětí ! Takže hnus !

babapsi
26. 9. 2017 • 07:42

neposuzuje se zde můj pohybový talent, je nejsem předmětem takových pseudodiskusí, takže se (nejspíš tatínku LV) zklidněte,když ji zde stále cpete lidem na oči, a tak se nedivte, moje komentáře jsou v souladu s názory většiny zde diskutujících! Dejte s ní pokoj a nebudete muset číst,co se vám nelíbí ! jednoduché řešení že! jsou lidi,kteří vypínají radio,pokud se tam ozve vaše Lucinka! Zpívat ani pohybovat se neumí! Je´dte za ní do Kanady,pokud vás tam zeťák (kterého LV odvedla od manželky a dětí - také hnusné!), bude chtít vidět , ale asi ne, tak sedíte zde a vymýšlíte jak LV stále cpát do popředí !

-bello-
25. 9. 2017 • 23:11

Lucinka Vondráčková není žádná extra zpěvačka, pohybově je na tom, jak každá holka z fitka a co je nejděsivější, tak z FF UK si odnesla Mgr. tak záhadně rychle a za takovou kráávovinu jednooborovýho studia, že Karlovka by se měla stydět !!!! Koukla jsem na Babovřesky ( film děsnej ) a Vondráčková ušišlaná a toporná jak topůrko od sekyry.Troška jako režisér upadá ! Kanadskou "limonádu -srágoru " , kde hraje sladkobolná Lucinka jsem neviděla, ale četla o tom a stačí! Obsah filmu má fakt drtivý dopad na mozky těch chytřejších ! Bláboly matky Sorossové jsou pitomé. V Kanadě může být také a na dýl, když ji tam budou chtít, ne ? Tahle rodina se neustále míchala do života Heleně Vondráčkové a to takovou měrou, že na facky ! Přes média se (a na facky taky) montovala do ní i Lucinka! Nemám je ráda!

pomahatachranit
22. 9. 2017 • 12:58

Má ho právě daleko víc,než teta, a to jí právě tetino okolí NIKDY neodpustí

pomahatachranit
22. 9. 2017 • 12:55

Upírat LV i pohybový talent, tak to může leda "pohybový ignorant", babapsi Ještě že sse tady může všechno

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.