Lucie Vondráčková šokovala: Česko už není můj domov!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Lucie Vondráčková šokovala: Česko už není můj domov!?

Lucie v Česku už jen pracuje...
Lucie v Česku už jen pracuje... (Foto Aha! – M. Hykl , L. Hatašová a B. Reichová)

Před pěti lety odešla Lucie Vondráčková (36) s manželem, hokejistou Tomášem Plekancem (33) do Kanady. Zpočátku jezdili na Vánoce a na léto domů. Letos poprvé po skončení Tomášovy sezony do ČR neodletěli. „Do Česka létám už jen kvůli práci,“ šokovala zpěvačka, která tak dala najevo, že Kanada se stala namísto rodné vlasti jejím domovem.

„Přiletěli jsme s manželem a syny před týdnem. Zdržíme se asi měsíc a pak se vracíme do Kanady. Když jsem tady, tak jsem v jednom kole, většinou pracovním,“ prozradila maminka Matyáše (4) a Adama (1).

„Ten stres ze mě spadne až v letadle. V Kanadě žijeme velmi klidným životem, který mi naprosto vyhovuje. Už jsem si zvykla i na ty hrozné zimy,“ svěřila se Aha! zpěvačka. Lucka věří, že její manžel aspoň jeden koncert jejího turné se skupinou Vokobere navštíví. „Určitě přijde, moc bych chtěla, aby viděl, co jsme s Vokobere pro fanoušky připravili. A jestli ne, tak uvidí,“ vyhrožuje se smíchem. Jejich kanadští sousedé prý dlouho netušili, že je Lucka v Česku velmi slavnou a oblíbenou zpěvačkou. „Věděli pouze, že manžel hraje hokej a já jsem jeho žena. Ani nevím, jak se to pak dozvěděli. Nešlo jim do hlavy, že často odlétám do Česka. Teď už to ví a všichni poslouchají má cédéčka a koukají na filmy,“ pochlubila se Lucie.



Přečtěte si
-bello-
16. 8. 2016 • 23:34

thyronx udělej mi laskavost a vyhýbej se i tady. Anebo piš anglicky a češtině se vyhni. (Ráda si odškrtám ty hrubky ! )

-bello-
16. 8. 2016 • 23:31

ararat no právě ! ararat, ta agitka není pro mě, je pro voly, co jim to zobou z ruky, např. pro tebe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.