Vondráčková (36), manželka Plekance: Bezesné noci! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vondráčková (36), manželka Plekance: Bezesné noci! Co se stalo?

Lucka je pro Tomáše velkou oporou. Držet za ruku ho ale na tomto mistrovství bohužel nebude.
Lucka je pro Tomáše velkou oporou. Držet za ruku ho ale na tomto mistrovství bohužel nebude. (Foto Aha! – Martin Sekanina, Jan Tůma, Daniel Černovský, archiv L. Vondráčkové)

Manželství na dálku a obrovské nervy teď čekají Lucii Vondráčkovou (36). Manžel a kapitán národního hokejového mužstva Tomáš Plekanec (33) odletěl na mistrovství světa do Ruska, ale ona zůstala v Kanadě. A bude to pro ni náročnější než let přes oceán.... V Montrealu ji čekají bezesné noci!

Podpora na vzdálenost 7086 kilometrů. „Lucka s dětmi za mnou určitě nepřiletí, ani kdybychom hráli o medaile, protože Matyáš už chodí do školky,“ prozradil hokejista při odletu do Moskvy s tím, že pokud dojde na boje o medaile, na místo by ho přijela podporovat maminka. Lucie tak už jako zkušená hokejová manželka bude Tomáše podporovat i se syny Matyášem (4) a Adamem (10 měsíců) u televizní obrazovky. „Jestli Lucka ví, co je to ofsajd? Ten ona rovnou přeskočila, je o level výš. Občas mívá opravdu zajímavé postřehy,“ prozradil deníku Aha! před časem Plekanec.


Nejenže bude mít neustále nervy na pochodu a vůbec se nevyspí i kvůli tomu, že sledování manžela v boji o medaile nebude kvůli sedmihodinovému časovému posunu mezi Montrealem a Moskvou jednoduché. Zápasy, které začínají v 19.15 našeho času (20.15 moskevského), Lucka hravě stihne, ale na utkání českého týmu se Švýcary (17. května) si bude muset pěkně přivstat, protože začíná už 11.15 českého času. Pro zpěvačku to tedy znamená držet palce u obrazovky už od čtvrt na šest montrealského času. Jak může Lucie Tomáše podporovat?

*Telefonické hovory
*SMS
*Sociální síť
*Videohovory přes internet

Trénink na manželství na dálku

„Není to velká změna oproti NHL, tam jsme taky občas týden na venkovní šňůře,“ okomentoval odloučení od rodiny Plekanec.

Vše o MS v hokeji 2016 v Rusku najdete zde!



Přečtěte si
antonuis.j
9. 5. 2016 • 07:22

SAMA JSI STOKA, PŘÍMO ŽUMPA. Ale fuj, ty jsi dokonce hermafrodit, terino! No jsi hnus sám. Jsi odporná zrůda, laskavě si mě neber do huby a ignoruj mě - já jsem si psal své k věci u Moniky Bagárové, a rozdíl od tebe jsem psal slušně a neuráže, to je tvá specialita, stará socko sádelná - dusíš se závistí a sádlem, ohero stará. Jdi si cestovat prstem po mapě do Ománu, blizno, nebylas ani v Chorvatsku, dokonce ani na Lipně, dřepíš jen tady, hilzno ohyzdná, jsi zrůda všech zrůd a debil, jak pořád meleš, že každý napadá, ale děláš to jen ty s ararat, a ty jsi horší než ararat, bréco odporná primitivní stará.

ararat
8. 5. 2016 • 21:02

antonuis.j
8. 5. 2016 • 20:07

Od tebe to sedí, ohero, ty jsi tisíckrát horší, slizká prasnice debilní, jsi svoloč nejhrubšího zrna, hnusko sádelná primitivní. Ale fuj, ty jsi dokonce hermafrodit, terino! No jsi hnus sám. Jsi odporná zrůda, laskavě si mě neber do huby a ignoruj mě - já jsem si psal své k věci u Moniky Bagárové, a rozdíl od tebe jsem psal slušně a neuráže, to je tvá specialita, stará socko sádelná - dusíš se závistí a sádlem, ohero stará. Jdi si cestovat prstem po mapě do Ománu, blizno, nebylas ani v Chorvatsku, dokonce ani na Lipně, dřepíš jen tady, hilzno ohyzdná, jsi zrůda všech zrůd a debil, jak pořád meleš, že každý napadá, ale děláš to jen ty s ararat, a ty jsi horší než ararat, bréco odporná primitivní stará.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.