Tajná zpráva z Novy: Chystají Pojišťovnu štestí 4 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajná zpráva z Novy: Chystají Pojišťovnu štestí 4

Hlavní hrdinové Pojišťovny štěstí Alena Antalová, Miroslav Etzler a Kateřina Brožová.
Hlavní hrdinové Pojišťovny štěstí Alena Antalová, Miroslav Etzler a Kateřina Brožová. (: TV Nova)

PRAHA – Tak to je bomba! Alena Antalová, Kateřina Brožová, Jaromír Hanzlík, Miroslav Etzler či Jiřiny Bohdalová a Jirásková teprve s režisérem Jiřím Adamcem natáčejí třetí řadu megaúspěšného seriálu televize Nova Pojišťovna štěstí, a scenáristka Eva Papoušková už v zákulisí pilně pracuje na čtvrté řadě!

Tak to je bomba! Alena Antalová, Kateřina Brožová, Jaromír Hanzlík, Miroslav Etzler či Jiřiny Bohdalová a Jirásková teprve s režisérem Jiřím Adamcem natáčejí třetí řadu megaúspěšného seriálu televize Nova Pojišťovna štěstí, a scenáristka Eva Papoušková už v zákulisí pilně pracuje na čtvrté řadě!

„Sotva dopsala třetí řadu, začala společně s dramaturgyní připravovat řadu čtvrtou. Do měsíce by měla být hotová synopse ke schválení,“ prozradil deníku Aha! zdroj z vedení televize Nova. A jak to tedy bude s oblíbenými postavami dál? Papoušková má volnou ruku, hodlá si ale i nadále ponechat všechny důležité herce! „Vzhledem k tomu, že na konci třetí řady všichni zůstávají živí a zdraví, není důvod se kohokoliv zbavovat. A snad jsme si už »vybrali« i všechna těhotenství,“ dodává se smíchem náš zdroj, který naráží na to, že i přes domluvu s herečkami začátkem natáčení Pojišťovny 3 otěhotněly Alena Antalová a Tereza Kostková, a jejich rostoucí bříška se musela narychlo zapracovávat do scénáře. Informace deníku Aha! potvrdila i mluvčí televize Nova Veronika Šmítková. „Ano, je na stole varianta pokračování a bude se o ní rozhodovat,“ říká Šmítková. Třetí řada seriálu se bude natáčet až do září, čtyřka by se tedy mohla začít natáčet v první polovině příštího roku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.