Salava je rekordman! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Salava je rekordman!

Půvabná loňská vítězka Miss aerobik 2006 Kateřina Wiesnerová byla včera ve fitcentru Svět pod Palmovkou obklopena »sportovci« Standou Hložkem (vlevo) a Petrem Salavou.
Půvabná loňská vítězka Miss aerobik 2006 Kateřina Wiesnerová byla včera ve fitcentru Svět pod Palmovkou obklopena »sportovci« Standou Hložkem (vlevo) a Petrem Salavou.

PRAHA – Moderátor Petr Salava (52) se již nemůže dočkat víkendu. „V sobotu totiž strávím ve společnosti krásných dívek,“ prozradil sympaťák Salava, který.


PRAHA – Moderátor Petr Salava (52) se již nemůže dočkat víkendu. „V sobotu totiž strávím ve společnosti krásných dívek,“ prozradil sympaťák Salava, který bude už pozítří moderovat od 10 hodin v pražské Hale Lužiny již dvanáctý ročník semifinále Miss aerobik 2007 a finále Missis aerobik.

„Asi se dostanu do Guinnessovy knihy rekordů, během jediného dne totiž musím udělat rozhovor s více než stovkou krasavic,“ prozradil Petr Salava, který doufá, že z přemíry krásných dívek nebude muset vyhledat psychiatra Cimického, „Když budeš v koncích, zazpívám ti nějakou pěknou písničku,“ utěšoval ho Standa Hložek. Ten bude semifinálový den, z něhož vzejde deset finalistek Miss aerobik 2007 a vítězka Missis aerobik 2007, zpestřovat svým zpěvem. V porotě zasedne i půvabná Miss aerobik 2006 Kateřina Wiesnerová a za deník Aha!, který je mediálním partnerem soutěže, bude o krásných cvičitelkách rozhodovat náš reportér Josef Koukolíček. Záštitu nad sobotní akcí převzal starosta Prahy 1 Petr Hejma.

Víkend plný krásy a sportu bude pokračovat v Hale Lužiny i v neděli, a to finále Miss aerobik Junior, Miss aerobik kadet a výběrem pěti finalistek MiniMiss aerobik. Celou nedělní akci, která je pod záštitou pražského primátora Pavla Béma, bude moderovat sporťák Pavel Poulíček a zazpívá na ní Robert N.


Autor: Sabina Růžičková
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.