Sagvan Tofi: Hrál si s policií! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sagvan Tofi: Hrál si s policií!

Sagvan Tofi byl nejlepším mužem na hřišti a městští policisté se kvůli němu pořádně naběhali.
Sagvan Tofi byl nejlepším mužem na hřišti a městští policisté se kvůli němu pořádně naběhali.

PRAHA – To byl ale zápas! Protagonisté muzikálu Angelika už asi nevědí roupama, co by »spáchali«, a tak se rozhodli otestovat fotbalové umění příslušníků městské policie.


Paradoxně však největší hvězdou na hřišti nebyl nikdo z muzikálu, ale »kamarád do deště« Sagvan Tofi (42)! A na hřišti si s městskými policajty pěkně pohrával.

Kliknutím zvětšeteVztahy mezi Tofim a muzikálovou produkcí jsou paradoxně vřelé, přestože se Tofi kdysi ucházel v Angelice o roli perského velvyslance, kterou ale pak dostal »SuperStar« Ali Amiri (26). „Jako by se nestalo, teď jde o to vyhrát,“ hecoval své spoluhráče Kamila Střihavku, Petra Novotného, Leška Semelku či Vildu Čoka »Sagi«. A povedlo se, protože zpěváci porazili příslušníky zákona 4:2. Kliknutím zvětšeteUrčitě jim pomohlo i to, že z tribuny jim fandili nejen Dasha s Petrou Janů, ale třeba i Ivan Vyskočil se svou Lucií.

„Snad mi teď nedají botičku na auto,“ smál se zpívající právník Petr Pečený, který byl po zápase pořádně uběhaný. „Jsem ale rád, že přestože mi už táhne na padesátku, tak jsem to uběhal,“ smál se dravý obránce.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete


Autor: Vojtěch Kristen
Foto Aha! – Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.