Svobodová na párty: Vendula pije gin | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svobodová na párty: Vendula pije gin

Vendula Svobodová se výborně bavila se svým manažerem Janisem Sidovským (vlevo) a ředitelem TV Barrandov Kamilem Spáčilem.
Vendula Svobodová se výborně bavila se svým manažerem Janisem Sidovským (vlevo) a ředitelem TV Barrandov Kamilem Spáčilem. (Aha!: Dalibor Puchta)

ZLÍN – Vendula Svobodová (35) si vyšla povyrazit se. Vdova po zemřelém hudebním skladateli Karlu Svobodovi (†68) navštívila velkou zahradní párty, která se konala v předvečer zahájení zlínského Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež.

Vendula Svobodová (35) si vyšla povyrazit se. Vdova po zemřelém hudebním skladateli Karlu Svobodovi (†68) navštívila velkou zahradní párty, která se konala v předvečer zahájení zlínského Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež. Vendula, která přišla po boku svého manažera Janise Sidovského, zprvu působila jako velmi příjemně naladěná a veselá dáma, ale tato nálada jí nevydržela dlouho... A mohl za to herec Miroslav Donutil (55)!

Nejdříve ji totiž rozladil rozhněvaný Donutil, který přišel na Škoda Auto párty značně rozčílený a všechny okolo svým problémem zatěžoval. A aby toho nebylo málo, tak poté začala Vendule vadit větší pozornost médií. „Nezlobte mne,“ vzkazovala dychtivým fotografům Svobodová, která se hned od začátku osvěžila velkou sklenicí ginu s tonikem. Svůj oblíbený drink si pak ještě několikrát zopakovala.

Vendula byla trochu nervózní, protože tento večírek byl jednou z prvních velkých akcí, kterou prezidentka nadace Kapka naděje po sebevraždě manžela navštívila. Druhou polovinu akce tak Svobodová strávila spíše ve vinárně a nechtěla, aby ji někdo rušil.

V Zámecké restauraci se ale kromě Svobodové objevil také Tomáš Töpfer, který celý večer strávil ve společnosti své manželky a dlouhou chvíli si zkracoval kouřením oblíbeného doutníku. Další, kdo dorazili na open párty zlínského festivalu mezi prvními, byl komik Josef Alois Náhlovský s přítelkyní, režisérka Irena Pavlásková nebo herečka Dana Morávková. „Zdržím se celý týden. Mám tady spoustu akcí na moderování s Janem Čenským. Jen škoda, že syn musí chodit do školy, líbilo by se mu tady,“ svěřila se deníku Aha! Morávková, která se poté přemístila s dalšími návštěvníky do restaurace poblíž hotelu Moskva.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.