Ťukněte si s celebritou! Moderátor Libor Bouček slaví 36 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ťukněte si s celebritou! Moderátor Libor Bouček slaví 36

Libor Bouček dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Libor Bouček dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto: Martin Hykl)

36. narozeniny dnes slaví moderátor Libor Bouček. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Po ukončení střední školy zamířil Libor Bouček na pražskou DAMU, kde se ponořil do studia produkce. Po studiu si vybral televizní obrazovky a začal uvádět hudební hitparádu T-music, která měla následně úspěšné pokračování i na rádiu Evropa 2. V televizi moderoval například: Českou Miss, reality show Vyvolení, Českého Slavíka, Pevnost Boyard a v neposlední řadě zábavnou soutěž Máme rádi Česko. Mnozí si Libora Boučka pamatují z rádia Evropa 2, kde posluchače provázel v ranním Refreshi Evropy 2 a každý týden již zmíněnou hitparádou T-music chart. V současnosti je Libor Bouček moderátorem rádia Frekvence 1. Svůj hlas také propůjčil mnoha postavám zahraničních filmů i seriálů. Byly to například postavy Adama Rosse v seriálu Kriminálka New York nebo dr. Alexe Kareva v seriálu Chirurgové. Ve filmech Captain America: První Avenger a Avengers propůjčil svůj hlas právě Kapitánu Amerika.

Libor Bouček je dvakrát rozvedený. Nejprve si vzal slovenskou moderátorku Mariannu Ďurianovou, manželství jim ale nevydrželo. Takže se pak oženil s tenistkou a právničkou Janou Hlaváčkovou, ale v roce 2013 se i tento vztah rozpadl. Teď moderátor žije s finalistkou České Miss z roku 2014 Gábinou Bendovou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.