Tofimu hrozí pokuta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tofimu hrozí pokuta!

Sagvan Tofi ochotně pózoval prý jen s kamarádkou Zuzanou Belohorcovou.
Sagvan Tofi ochotně pózoval prý jen s kamarádkou Zuzanou Belohorcovou.

PRAHA – „Zuza Belohorcová je moje potencionální milenka,“ vysvětloval Sagvan Tofi (42), proč si tuto vnadnou blondýnku pozval na křest nového CD Až jednou… Gábiny Goldové. Rádoby vtipnému Tofimu možná ale za chvíli humor dojde.


Kliknutím zvětšeteTelevizní reklamě na jeden alkoholický nápoj, kterou »kamarád do deště« natočil, totiž hrozí až dva milióny korun pokuty!

Reklama, v níž Tofi slibuje, že panák vyřeší všechny problémy, je prý protizákonná. Zákon o regulaci reklamy zakazuje, aby reklama tvrdila, že alkohol je prostředek k řešení osobních problémů, či má uklidňující účinky. Tofiho starosti tak alespoň na chvíli rozehnal pohled na odhalené kalhotky Zuzany Belohorcové, které všem vystavila na odiv.
Kliknutím zvětšeteTo Gábina Goldová, jež se stále vyrovnává se smrtí svého přítele Petra Kracika, zaháněla chmury v »kapradinovém háji«. Ten si provizorně v restauraci Theatro vytvořila s hercem Pavlem Novým. „To jsme si našli krásné místo na seznámení, co?“ laškoval dobře naladěný Nový.


Autor: Sabina RŮŽIČKOVÁ
Foto Aha! – Kateřina Kalibánová


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.