Kubelková v podezření! Vyzvedl si ji žárlivý partner! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Kubelková v podezření! Vyzvedl si ji žárlivý partner!

Modelka Iva Kubelková předváděla v posledním Bailandu velmi odvážné módní i taneční kreace!
Modelka Iva Kubelková předváděla v posledním Bailandu velmi odvážné módní i taneční kreace! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Modelka a soutěžící v taneční show Bailando Iva Kubelková (29) je pod přísným dozorem. Na poslední finálový přenos totiž dorazil i její přítel a po celou dobu z ní nespustil oči! Podle zpráv ze zákulisí mu údajně začíná vadit až příliš přátelský vztah Kubelkové s jejím tanečním partnerem Jaroslavem Molnárem (33).

Kliknutím zvětšete

To zcela jinak prožívala páteční Bailando dvanáctka holčiček z tanečního kroužku ve Valticích. Když tancovaly před celým národem, na všechny se usmívaly. Jenže hned po konci přenosu jim vyhrkly proudy slz a jejich pláč nešlo utišit. Co se stalo?

Dívky totiž nemohly pochopit, že diváci vyřadili jejich favoritku Ladu Kománkovou. Ta v Bailandu tančila pro postiženou Karolínku Horskou, která trpí velmi těžkou nemocí, jejíž léčba měsíčně přijde téměř na sto tisíc korun. „Karolínka podle mě potřebuje pomoc ze všech nejvíc,“ vzlykala v zákulisí jedna z mladých tanečnic.

Lépe se s vyřazením vyrovnal taneční partner Kománkové, hudebník Richard Tesařík. „Škoda že to nevyšlo, ale čekali jsme, že vypadneme,“ přiznal.

Duelistky Lada Kománková a Jana Gonsiorová přitom spolu bydlí na pokoji v hotelu Praha a ještě ve středu se společně opíjely na pokoji vínem. „Skoro jsem je musel odvádět domů,“ tvrdil dokonce přímo v Bailandu Tomáš Krejčíř, který tančí s Gonsiorovou. Ta sice v pátečním duelu »přežila«, jenže příští týden ji čeká nový souboj proti páru Iva Kubelková Jaroslav Molnár. „To je pech, ale co se dá dělat. Taneční vystoupení jsou už hodně vyrovnaná,“ svěřila se nám Gonsiorová.

»Těšit« ji však může, že Jaroslav Molnár na tom není zdravotně úplně nejlépe. „Minulý týden utrpěl distorzi (vyvrtnutí) kotníku, dokonce jsem mu to musel zafixovat mezi prvním a druhým vystoupením,“ svěřil se nám fyzioterapeut Bailanda, který naordinoval Molnárovi zábal s čerstvě rozsekanou cibulí.

Povoláním policista tak vypadá v pořádku, jenže během intenzivních tréninků, které ho tento týden čekají, se může postižené místo opět zranit.

To jiné problémy řešila Molnárova taneční partnerka, modelka Iva Kubelková. Tu přímo na přenos přišel zkontrolovat její přítel. Údajně se k němu donesly zvěsti o tom, že Kubelková si s tanečním partnerem až podezřele rozumí. A tak ne náhodou opouštěla krásná Iva se svým přítelem po přenosu zákulisí jako jedna z prvních.


Zavolejte vypadlému tanečnímu páru z Bailanda do Aha!
Již v pondělí se můžete zeptat Lady Kománkové a Richarda Tesaříka, na co budete chtít.

● Jak prožívali soutěž?
● Co teď budou dělat?
● Jak prohra změní jejich životy?

Deník Aha! vám zprostředkuje živý rozhovor s vypadlým párem Bailanda.
Zavolejte svým hvězdám do redakce Aha!
Už v pondělí od 13 do 14 hodinna číslo 296 817 147.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.