Bittová chtěla nealko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bittová chtěla nealko!

Iva Bittová chtěla nealko, Anna Šišková se dožadovala vína.
Iva Bittová chtěla nealko, Anna Šišková se dožadovala vína. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – To je pečlivá máma! Iva Bittová (48) si na premiéře filmu Tajnosti, kde hraje hlavní roli, dávala pozor, aby její synové Toník (15) a Matouš (25) nepili alkohol! „Nemáte nějaké nealko pro mé syny?“ ptala se hned u baru nestárnoucí zpěvačka, která se naposledy zviditelnila milostným románkem se slovenským zpěvákem Richardem Müllerem.

Osvěžující nápoj by se ten večer hodil i Zdeňkovi Svěrákovi, který si na filmu, jenž jeho syn Jan produkoval, zchrupnul!

Film Tajnosti, který si všichni pochvalovali, působil ten večer na unaveného Svěráka jako rohypnol. Bittová se na afterparty obrnila mlčením a odmítala komunikovat s novináři. „Je přebittováno,“ tvrdila zpěvačka. Film přilákal i Aňu Geislerovou s manželem Zdeňkem. Oba se výjimečně usmívali do objektivů fotografů a Geislerová si odpustila své manýry, kdy bývá při focení obvykle rozzlobená.

Za výkon menší roličky ve filmu režisérky Alice Nellis dostala Theodora Remundová polibek od své mámy Ivy Janžurové, zatímco se režisérka zase opodál objímala se svou oblíbenou herečkou Marthou Issovou.

Do společnosti zašel také skladatel Ondřej Soukup, bez manželky Gábiny Osvaldové, ale zato se svou stálou milenkou, slovenskou zpěvačkou Luciou Šoralovou. A s úsměvem a vínkem poletovala kolem i »letuška« Anna Šišková, která si ve filmu také zahrála.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.