Babička pláče! Leošku, proč mi nikdo nic neřekne? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Babička pláče! Leošku, proč mi nikdo nic neřekne?

Leošova babička Milena Marešová
Leošova babička Milena Marešová

PRAHA – Nad náhlým zmizením populárního moderátora Leoše Mareše (31) je spousta otazníků. Kam zmizel? Proč nemoderuje svou ranní show na rádiu Evropa 2? A proč nechává svou rodinu v posledních dnech žít v obavě?

Nad náhlým zmizením populárního moderátora Leoše Mareše (31) je spousta otazníků. Kam zmizel? Proč nemoderuje svou ranní show na rádiu Evropa 2? A proč nechává svou rodinu v posledních dnech žít v obavě? Jestli chce Mareš na sebe jen tak upozornit a zařídit si slušnou reklamu, tak to dělá ale tím nejméně vhodným způsobem a k tomu je ještě necitlivý ke svým nejbližším.

„Mám velký strach. Nikdo z rodiny neví, kde se můj vnuk nachází. Prý ani jeho snoubenka Monika neví, co se stalo,“ svěřila se deníku Aha! se strachem v očích Leošova babička Milena Marešová (76). Ta nemá zdání, jestli je vůbec její milovaný vnuk, kterého kdysi naučila mluvit, v pořádku. Všechno začalo v úterý po tom, co se Leoš nezúčastnil své pravidelné ranní rozhlasové relace se svým kolegou Patrikem Hezuckým. Hned nato se vyrojily další spekulace, že se Leoš ztratil a nikdo neví kde je a proč se tak stalo. Nedostavil se ani do rádia ani na další domluvené schůzky, což je jindy u dochvilného a spolehlivého moderátora opravdu nezvyk.

Jeho přítelkyně Monika Poslušná (32) totiž neposkytla žádnou informaci a telefon nebere stejně jako Leoš. Dokonce se objevily spekulace, že si ji Mareš vzal. „Nerozumím ani tomu, že se neomluvil ve své práci. Vždycky si na takových věcech zakládal. Doufám, že dá o sobě co nejdříve vědět,“ dodala ztrápená Marešová. „Zda jej budeme za neomluvenou absenci sankcionovat, nyní neřešíme. Důležité je, aby se brzy našel a byl v pořádku,“ řekl nám tiskový mluvčí rádia Evropa 2 Richard Klatovský. „Eso jsme na přání Leoše předtočili,“ říká dramaturgyně Esa Soňa Pokorná. To potvrzuje doměnku, že zmizení Mareše nebyl zkrat, ale dlouho plánovaná akce. Některé zdroje mluví o rafinovaném reklamním triku moderátora.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.