Krásky myly ferrari! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Krásky myly ferrari!

Při pohledu na tyto tři krásky se majitelům luxusních vozů podlamovala kolena.
Při pohledu na tyto tři krásky se majitelům luxusních vozů podlamovala kolena. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – To byla podívaná! Na oslavu »šedesátin« italské automobilky Ferrari dorazilo k benzínové pumpě Shell 58 majitelů ve svých luxusních vozech této světoznámé značky.

To byla podívaná! Na oslavu »šedesátin« italské automobilky Ferrari dorazilo k benzínové pumpě Shell 58 majitelů ve svých luxusních vozech této světoznámé značky.

Nejpopulárnější vlastník Ferrari Leoš Mareš (31) však chyběl. Co se muselo stát, že ho ty nejluxusnější vozy nechaly chladným a ani se nezúčastnil spanilé jízdy všech osmapadesáti »ferrárek« po Praze? Přítomné pány pořádně nažhavily vnadné modelky, které se na chvíli proměnily v »umývačky“« oken. Nejšikovnější Kateřina Průšová si k úžasu všech sundala vrchní díl své kombinézy a odhalila tak sexy červenou podprsenku se znakem Ferrari. To další kráska Andrea Kloboučková měla jiné starosti. „Manžel má auto na naftu a já na benzin, jednou jsem si půjčila jeho vůz a omylem mu tam natankovala také benzin. Nadšený zrovna nebyl,“ zavzpomínala již s úsměvem Andrea. Jedním z majitelů vozu značky Ferrari byl i nový přítel Zuzany Belohorcové Vlasta Hájek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.