Smutné přiznání Jágra: Já už nejsem hvězda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smutné přiznání Jágra: Já už nejsem hvězda!

Jaromír Jágr včera odletěl z Ruzyně s přítelkyní Veronikou na Floridu, kde se bude chystat na novou sezonu.
Jaromír Jágr včera odletěl z Ruzyně s přítelkyní Veronikou na Floridu, kde se bude chystat na novou sezonu. (Foto Aha! – Mária Rušinová, Instagram)

Sliboval, jak bude pomáhat s balením, ale neodlepil se od televize. A to i přesto, že čeští hokejisté schytali výprask od Kanady 0:6. Jaromíru Jágrovi (44) tak na cestu za třiadvacátou sezonou v NHL musela pakovat přítelkyně.

Včerejšímu odletu legendy na Floridu předcházela bezesná noc. Ne že by nevěděl, co všechno hodit do kufru – to po tolika letech v zámoří ani nejde. On to jen kvůli nočnímu přenosu ze Světového poháru nechal na své Veronice. „Jarda se ještě nezvedl od telky, přitom říkal, jak bude pomáhat. Ale fandí o sto šest, protože dostáváme na pr***,“ svěřila se na Instagramu.

Povzbuzování i dlouhé bdění ale bylo k ničemu. Češi na domácí favority absolutně nestačili. „Za hodinu a půl bychom měli vstávat, což je docela dobrý, když jsme ještě nešli ani spát,“ shrnula ponocování Veronika.

Není tak divu, že na letiště dorazil Jaromír s kruhy pod očima. Svých bývalých parťáků se ale zastával. „Výsledek je trošičku krutý. Myslím, že naši hráli dobře. Kanada má ale takovou sílu, že to je prostě těžké,“ hledal pozitiva. A není mu líto, že mezi hvězdami v Torontu chybí? „Já už nejsem hvězda, kamaráde,“ odpověděl Aha! skromně.



Přečtěte si
-bello-
19. 9. 2016 • 11:20

Nojo, už jsou z nich " zápaďáci " tepláky vždy a všude

ivoadler
19. 9. 2016 • 10:56

Snad aspoň sednul do správnýho letadla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.