Jágr přišel o své krásné kadeře: Ustřihli mu háro! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jágr přišel o své krásné kadeře: Ustřihli mu háro!

Jaromír Jágr přisel o své kadeře.
Jaromír Jágr přisel o své kadeře. (Foto: Klenoty Aurum)

Téměř posvátně v zámoří sledují, jak mu jeho legendární »deka« milimetr po milimetru roste. Jenže umělohmotnou figurku Jaromíra Jágra (44) musel tvořit nějaký Nepálek. Jardovi jeho »chloubu« nestydatě zkrátil!

Na návratu dvacet let staré image útočník Floridy poctivě pracuje už od loňského roku, a vlásky se mu už vzadu parádně kroutí. Jenže právě ty byly důvodem, kdy se musel »Džegr« na úvodní předsezónní tiskovce, byť na oko, rozčílit. Populární umělohmotné figurce s velkou kývací hlavou a číslem 68, po níž nyní fanoušci v Americe šílí, totiž chybí to nejdůležitější – pěstěné dlouhé kadeře.

„Vidíte? Ty vlasy na figurce jsou až moc krátké,“ ukazoval třetí nejproduktivnější plejer NHL viditelný »renonc« novinářům. Že by tvůrce figurky čekal, že se Jarda přes léto ošmiká? Tak to se hodně přepočítal! „Pořád na vlasech makám. Počkejte ještě dalších pět let a uvidíme, jaké budou,“ potvrdil Jágr, že dlouhému »háru« není konec. A proč by také měl, když se tak moc líbí jeho blonďaté lásce Veronice! Snad by však měla raději příští rok figuku svého milého vytvářet ona sama.



Přečtěte si
-bello-
25. 9. 2016 • 19:43

On mi přijde nějak moc svalnatej, chlupatej , zarostlej a vůbec... Ale hlavně ! nějak na svůj věk zpubertovatěl! Chce se rovnat věkově těm svým modelínám, nebo tyčovkám?

brunos
25. 9. 2016 • 13:28

Vypadá jak křupan

ljubaa
25. 9. 2016 • 09:34

No na některých fotkách vypadá Jarda jak mastná kobliha... nevím tedy, kdyby si ty vlasy alespoň umyl...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.