Pavel Trávníček: Sebrali mu divadlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pavel Trávníček: Sebrali mu divadlo!

Pavel Trávníček zůstal se svým divadlem bez střechy nad hlavou.
Pavel Trávníček zůstal se svým divadlem bez střechy nad hlavou. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Populární představitel pohádkových princů a principál Divadla Theatre Illusion Pavel Trávníček (56) opět přišel o domovskou scénu! Po neúspěchu v bývalém Divadle hudby, které mu přebral Radek Brzobohatý, ho tentokrát rodina Macešků vyšoupla i ze svého vinohradského Bio Illusion!

Novým nájemcem je teď Dětská opera, která chce prostory používat hlavně pro představení studentů hereckých škol! I když se spekulovalo, že Divadlo Illusion dostanou do pronájmu herci Jiří Pomeje či Libor Baselides, nakonec zvítězil nekomerční projekt TalentIllusion.

„Od 1. května jsme platnými nájemci a pan Trávníček tu skončil, ledaže by se s námi chtěl dohodnout o občasném pronájmu,“ řekl nám Lubomír Kystlík z Dětské opery. „To je v pořádku, to divadlo jsem nikdy nevlastnil. Asi lépe zní, že jsem zkrachoval, ale faktem je, že se buď s novým nájemcem dohodneme na spolupráci, nebo si po sezóně najdeme nové divadlo,“ je v klidu sám Pavel Trávníček.

16.5.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.