Hysterák v Prostřeno: Strčte si tu výhru do pr**le! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hysterák v Prostřeno: Strčte si tu výhru do pr**le!

Prostřeno
Prostřeno (FTV Prima)

Během téhle striktně pánské jízdy se bude vyhazovat z bytu i utíkat od stolu. Společným jmenovatelem všeho rozruchu bude po většinu týdne soutěžící Lukáš z pražského Žižkova!

"Tobě vadí, že jsem buzerant!" pustí se Lukáš hned v úterý do řezníka Radka. Další výstup si náš gay pak připraví během svého vlastního večera, kdy předvede přítomným pánům domácí travesti show. Když ale všichni opustí strachy obývák, v Lukášovi opět bouchnou saze. "Seber se a vypadni z bytu!" štěkne hostitel na Tibora, který pracuje v úklidové firmě a ten se k odchodu dlouho přemlouvat nenechá. 

Video se připravuje ...

Zlatým hřebem bude pak závěrečný večer v režii zámečníka Standy. "Já tu výhru nechci, strčte si ji do pr**le! A kdybych to vyhrál, tak vám tu výhru omlátím o hlavu. Se budete ještě divit, kdo tady bude slavnej!" práskne dveřmi teatrálně Lukáš, který během týdne přiznal léčbu na psychiatrii. 

Video se připravuje ...
Video se připravuje ...

Přečtěte si
jarypadlo
13. 9. 2016 • 12:30

Prostřeno,vytřeno-mezi půlkama i ušima.Důvod k nesledování.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.